Lenor bambucke máslo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1015
9.10.17 13:17

Lenor bambucke máslo?

Koupily jste už nový Lenor s bambuckym máslem? Nebo jakou máte nejraději aviváž? Odpovídejte vy, které máte rádi voňavé prádlo, ne Ty které budou psát, že nesnáší převoněné prádlo. Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
9.10.17 13:22

Avivaz žádnou nepouzivam. Ale strašně mi voní ty kuličky od lenoru, ty zlatý. Kdyby mi nevadilo to prádlo po avivazi tak se v tom klidně i koupu :mrgreen: :mrgreen: protože to voní nádherné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.10.17 13:28

Já teda patřím do skupiny s nechutí k převoněnému prádlu, ale začala jsem přímo do nádobky na aviváž kapat eterický olej - levanduli a konečně mám prádlo ovoněno podle mého gusta. Pokud někdo víte o aviváži s levandulovou vůní doporučte, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.10.17 14:34

Výborně, takže dva ohlasy a obě nesnáší převoněné prádlo. Uf!!! Ženy??? Jako nepoužíváte aviváž?? Jako máte prádlo jako po škrobence?? Žehlit teda potom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.10.17 14:36

Osobně jsem se bez aviváže obešla jen v případě použití Ariel kapslí. Jinak si to neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.10.17 14:39

@Natálka26 já miluju ty fresh. Taková ta tyrkisova, nebo modrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
9.10.17 14:49

Objevila jsem u Vietnamců softlan kokosový, ten milujuuuuuuu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
9.10.17 16:50

Moc nechápu vůni „bambucké máslo“ - neupravené bam. máslo voní asi jako uzená klobása… Nic co bych si chtěla dávat na prádlo. Ale asi je dneska bambucké máslo moderní, tak se toho Lenor musel chytit. Jinak já také nesnáším aviváž, připadá mi nechutné nechat si to vsakovat celý život do kůže. Prádlo mám normálně měkké, teď mám i sušičku, ale i předtím bylo úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
9.10.17 19:36
@MaminkaLucka píše:
Výborně, takže dva ohlasy a obě nesnáší převoněné prádlo. Uf!!! Ženy??? Jako nepoužíváte aviváž?? Jako máte prádlo jako po škrobence?? Žehlit teda potom??

Neřekla jsem, ze nesnasim prevonene pradlo, ale vadí mi jak je takový kluzky. nevim jak to popsat, ale fakt mi vadí na to sahat. Nezehlim, hodin do susicky a mám klid. Navíc avivaz hrozné zanáší pracku. A tu mám fakt rada tak ji neublizuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová