Lepidlo (do 100ml) v prirucnim zavazadle

Anonymní
17.2.22 15:43

Lepidlo (do 100ml) v prirucnim zavazadle

Ahoj letim v pondělí na služební cestu pouze s 10kg prirucnim zavazadlem a zlomila se mi packa od brýlí, nové mít nebudu do pondělí určitě, tak si je musím občas fixnout vterinakem. Chci se zeptat, pokud budu mít tu malou tubicku (to je třeba 3g) v pruhlednem pytliku s tekutinami, vyhodí mi to? Nebere se to jako nějaká nebezpečná látka? Letim poprvé a připadám si hloupě, odpověď jsem nenašla nikde. Proto anonym. Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76579
17.2.22 17:36
@Anonymní píše:
Ahoj letim v pondělí na služební cestu pouze s 10kg prirucnim zavazadlem a zlomila se mi packa od brýlí, nové mít nebudu do pondělí určitě, tak si je musím občas fixnout vterinakem. Chci se zeptat, pokud budu mít tu malou tubicku (to je třeba 3g) v pruhlednem pytliku s tekutinami, vyhodí mi to? Nebere se to jako nějaká nebezpečná látka? Letim poprvé a připadám si hloupě, odpověď jsem nenašla nikde. Proto anonym. Díky moc.

myslím, že to mít sebou můžeš, a rada, až doletíš - vždy měj aspoň dvoje brýle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 10:00
@stinga píše:
myslím, že to mít sebou můžeš, a rada, až doletíš - vždy měj aspoň dvoje brýle

No jo, už je mám oběhané. :D
Jinak to lepidlo by asi mělo byt v pořádku, však se nejedná o nebezpečnou věc, ne?

• Citovat
  • Upravit
76579
18.2.22 10:04
@Anonymní píše:
No jo, už je mám oběhané. :D
Jinak to lepidlo by asi mělo byt v pořádku, však se nejedná o nebezpečnou věc, ne?

tak je to do 100 ml a když to dáš do toho uzavíratelného sáčku, tak by to mělo být v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.22 10:09
@stinga píše:
tak je to do 100 ml a když to dáš do toho uzavíratelného sáčku, tak by to mělo být v pohodě

Já jsem se bála, jestli se to nebere jako nějaká nebezpečná látka spíš. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí