Lepidlo Herkules na obličeji?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lepidlo Herkules na obličej?
Ahojky mám dotaz ohledně lepidla Herkules, četla jsem o jeho zdravotní nezávadnosti, že se používá při lepení sáčků mouky a čajových pytlíků atd.ale nemáte někdo zkušenosti, co udělá na pokožce, máme jít na maškarní (dospělí ne děti)a potřebujem něco lepit na obličej, zkoušeli jsme na ruce, po hodině žádá reakce, tak jen jestli nemáte nikdo zkušenost, vím že existují přímo lepidla na obličej, ale vyjde to docela draho
děkuji za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@TynaCut a nebylo by lepší to přilepit nějakým lepidlem z jedlých surovin? Třeba smíchat škrob a vodu a zahřát? Nevím teda co chcete lepit. Nebo troškou krému?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebo hladkou mouku a vodu - zamíchat na studeno. Lepek normálně lepí papír na dřevo, to by mohlo stačit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jazz27 lepili bysme nějakou gázu, vatu atd. něco jako toto https://www.youtube.com/watch?… akorát e tak velké, jen nějaké ranky atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TynaCut spíš bych se pak bála odlepování. Nicméně, dej vědět, pokud ho použiješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TynaCut S lepidlem Herkules mám zkušenosti v délce několika desítek let. Odmalička lepím vystřihovánky a podobně… Zásadně jsem ho roztíral po papíře prstem. Dokonce jsem ho po zaschnutí coby kluk z prstu okusoval… ![]()
Pokud vím, tak tři hlavní složky Herkula jsou voda, bramborový škrob a něco maičko kyseliny octové. Ty ostatní složky tam jsou „aby se neřeklo“.
Takže se kontaktu Herkula s pokožkou vůbec nebojte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem, něco vyzkoušíme ještě nanečisto, na maškarní ples jdem až 7.2.tak dám pak vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dopisuju zkušenost, nikdo jsme žádnou alergikou rekci neměli, herkules jde dobře dolů, měli jsme i nějaké lepidlo přímo na obličeh, ale šlo hůř dolů, tak díky za rady přidávám foto lepili jsme ubrousky a vatu(dělali jsme efekt ran atd.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit