Lepší nálada po HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.2.16 19:57

Lepší nálada po HA?

Zdravim, ha jsem brala asi 3roky pak jsem na rok vysadila, otehotnela a 16m po porodu jsem byla take bez ha. Po porodu jsem mela porad spatnou naladu skoro az deprese. ted 14dni beru znovu HA a je mi hrozne fajn mam skvelou naladu. Mela jste to taky nektera takhle? Vsude ctu ze HA muze zpusobit deprese a ne naopak :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.2.16 20:10

Přesně naopak, Ha mi dělala peklo, je to svinstvo

• Citovat
  • Upravit
36504
29.2.16 20:57
@Anonymní píše:
Zdravim, ha jsem brala asi 3roky pak jsem na rok vysadila, otehotnela a 16m po porodu jsem byla take bez ha. Po porodu jsem mela porad spatnou naladu skoro az deprese. ted 14dni beru znovu HA a je mi hrozne fajn mam skvelou naladu. Mela jste to taky nektera takhle? Vsude ctu ze HA muze zpusobit deprese a ne naopak :think:

to je jasný, je Ti veselo, že „to“ můžeš páchat bez obav :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 21:29

Ano, bez HA jsem mela nekolik let deprese, myslenky na sebevrazdu (‚kdyz ted vjedu pod ten kamion, bude to stacit?‘ ‚Kdybych nahodou uklouzla, je ten sraz dostatecne vysoky?‘…), i svym zpusobem sebeposkozovani - hladoveni, cviceni do vycerpani. Sezeni ani AD nemely ocinek. Po HA se to srovnalo behem par tydnu (zacala jsem brat az po delsi dobe vztahu - aby nekdo nenamital, ze ta to mohl novy chlap ;-) )

• Citovat
  • Upravit
854
29.2.16 21:48
@Anonymní píše:
Ano, bez HA jsem mela nekolik let deprese, myslenky na sebevrazdu (‚kdyz ted vjedu pod ten kamion, bude to stacit?‘ ‚Kdybych nahodou uklouzla, je ten sraz dostatecne vysoky?‘…), i svym zpusobem sebeposkozovani - hladoveni, cviceni do vycerpani. Sezeni ani AD nemely ocinek. Po HA se to srovnalo behem par tydnu (zacala jsem brat az po delsi dobe vztahu - aby nekdo nenamital, ze ta to mohl novy chlap ;-) )

podle mě blbost, spíš sis to vsugerovala, že ti pomáhají, nebo jedině, že by tě ty hormony takto oblbovaly, dělá to s tělem divy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.3.16 10:10

Lidské tělo je každé originál nekomu určitý lék vyhovuje jinému ne. vyslechla jsem rozhovor padesátníků, co se dělo když začaly brát léky na tlak. Polovině z nich se vyskytly nežádoucí stavy a musely měnit léky a zadařilo se až třeba napotřetí. Třeba kdybys brala jiný druh antikoncepce tak to bude naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí