Let s batoletem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5593
17.6.18 21:22

Let s batoletem

Ahoj, chystáme se příští týden na dovolenou do Řecka, je tady prosím někdo, kdo byl s 6 měsíčním dítětem letecky u moře? :-) Malej je spíše nespavec, a tak mám trochu obavy jak zvládne let.. Okolí mne odrazuje, a hodně slýchávám názory, že mu zalehnou uši, a bude nám na dovolené jen plakat ( kvuli těm uším) :roll: Kojím, a při vzletu i přistání se budu snažit mu dát napít, ale on si ne vždy vezme… :nevim:
Budu hrozně ráda, pokud mi sem napíšete, jak jste to zvládli s mimčem vy :-)
Děkujii :kytka: :kytka: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3224
17.6.18 21:28

@Minnies leteli jsme letos v listopadu s 6 mesiční dcerkou + 5ti letákem do karibiku (2hod do Paříže pak transport 2hod busem, 4 hod čekání a nasledně 8hodin další let do cíle :-) pro děti je to pohoda… těm je celkem jedno jestli jsou doma nebo v letadle… ale pro matku je to horší :-) protože místo abych si četla časák a popíjela nebo spala tak celou dobu vlastně obskakujes jedno nebo druhý dítě :-D a když konečne usne tak rozsvítí a začnou roznášet žrádlo :-) nastestí jsme tam byli celý měsíc takže to za tu dlouhou cestu rozhodne stálo. Byli jsme i v Thajsku . to zas když byl syn malý a letos se zas chystáme někam do exotiky. Krátky lety do 3 hodin nepočítám - to je jak jízda vlakem. Nepřející lidi ti nakecaj milion duvodu proč neco nejde..ale ver mi že nejhorší je cestování s dvouletákem, triletákem…mimino je jeste v pohode-vetsinou usne a když ne tak 3 hodiny to přezijes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.6.18 21:41

@axelina letí s námi ještě 3 letá dcera ale tu jsem nezmiňovala, protože to je zlaticko a ta to dá úplně s přehledem. :) mam strach co mladší, co myslíš ten tlak na ty uši? :nevim: Každopádně děkuju za tvůj příspěvek dost mne uklidnil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
17.6.18 21:43

Tak do 12 měsíců to není batole, ale kojenec. Vloni jsme byli s půlročním mimcem na Krétě a bylo to v pohodě, let prospala, pak chvilku koukala, pobyt zvládla v pohodě, jenom nám tam chytla nějakou virozu, tak poslední dva dny měla teplotku, tak jsme ji už nebrali na pláž, kde foukalo, ale střídali jsme se s ní na pokoji a chvilku jsme ji vzali třeba k bazénu. Takže určitě bych si s sebou vzala nějaký nurofen pro tyhle případy, než tam pak plašit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.6.18 21:48

@dickys. Díky lekarnicku určitě bereme. ;) A dcerou jsme byli v Chorvatsku když ji byl rok, a mela jsem sebou snad všechno na všechny nemoci :mrgreen: :mrgreen:
Co ten tlak na uši u 6 měsíčního… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
17.6.18 21:49

@Minnies podle me se to muže stat pri vzletu a pristani…stejne jako dospelákovi a pokud je třeba angina nebo prostě naky nachlazení… já jsem si u svých deti nikdy ničeho nevšimla…akorat jednou syn brečel při přistání…tak možná ho neco bolelo. težko rict. A kojis jeste? ja dokud kojila tak jsem pri vzletu a dosedu dávala prso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.6.18 21:49

My jsme minulý rok letěli do Španělska, malému bylo 7 měsíců a celý let prospal, probudil se až těsně před přistáním. Já bych se toho nebála. Malemu let vůbec nevadil a žádné zalehnutí uši se nekonalo a když to půjde a budeš moc nakojit, tak to bude v pohodě. Já bych se nebála, užijte si dovolenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.6.18 21:51

@axelina. Kojim ale ne vždy si to prao vezme.. Tak snad to zvládneme :)
@Balatonek ok děkuji :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
17.6.18 23:11

@Minnies A pro starsi si vem zvejkacku, zapomnela jsem na ní a v letadle ČSA ji letušky nemněly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí