Let s miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.8.24 21:25

Letěli jsme v 8 měsících. Měli jsme let nejprve hodinu z Prahy do Frankfurtu, tam 2 hodiny přestup a pak další 4,5 hodiny na Azory. Odlet z Prahy byl v 6 ráno, ten celý prospal, ve Frankfurtu si dal mléko (voda v termosce, odsypané mléko) a už se začal zvědavě rozkoukávat. Po startu chvíli zkoumal letadlo a co se to děje a pak zase odpadl a spal až do přistání. Zpátky tak nějak to samé.
Měli jsme sebou tablet s pohádkami, knížky, oblíbené hračky, ale skoro na nic nedošlo. Za to nejlepší co jsme udělali, považuji nákup cestovního kočárku, který jsme odevzdali vždy u letadla a po výstupu nám ho hned dali, takže byl na letišti ve „svém“ bezpečném prostředí, které znal a při zpáteční cestě v něm při přestupu i spal.

Myslím, že je to všechno o náhodě, jak se dítě ten den vyspí a cítí se. Kdyby měl ten den den blbec, že je ufňukanej a nic se mu nelíbí, což se stane tak 2× do měsíce, tak by to určitě vypadalo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
31.8.24 21:36

Poprvé jsme letěli v cca 10 měsících, ale jen krátký let po Evropě, asi hodina a půl. Byla tenkrát kojená, takže se buď kojila, nebo spala. Zhruba v jejím půl roce jsme uvažovali o cestě do USA, ale odložila jsem to, protože jsem si to s ní neuměla představit. Teď ve dvou letech jsme měli možnost zase letět, ale je mi jasný, že tak dlouhý let by nedala, 3 hodiny jsou naše cestovní maximum. Trochu mě mrzí, že jsme neletěli v tom půl roce, věřím, že by zvládla dobře. Buď by se kojila, nebo spala. Teď budeme muset tak 2-3 (možná dýl?) roky počkat, než se vydáme na delší let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí