Létaní v prvním měsíci

6
16.7.12 18:31

Létaní v prvním měsíci

Ahoj, potřebovala bych poradit, protože už mám dlouho objednanou dovolenou v Řecku a nedávno jsem zjistila, že jsem těhotná :/ Odlétám za dva týdny a na internetu jsem našla, že létání absolutně miminku uškodit nemůže a někde, že zase ano :/ Máte stím nějaká zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8428
16.7.12 18:34
@Monniss píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit, protože už mám dlouho objednanou dovolenou v Řecku a nedávno jsem zjistila, že jsem těhotná :/ Odlétám za dva týdny a na internetu jsem našla, že létání absolutně miminku uškodit nemůže a někde, že zase ano :/ Máte stím nějaká zkušenost?

Ahoj, v pohodě leť, dokud si ještě na začátku :dance: :dance: :dance: Uškodit to určitě nemuže, takže žádnej strach a dovču si užij. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
16.7.12 18:35

Já letěla na začátku šestého měsíce a v pohodě…i když první tři měsíce jsou nejrizikovější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.7.12 18:37

Já bych se poradila s gynekologem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 18:38
@Junkyska píše:
Já letěla na začátku šestého měsíce a v pohodě…i když první tři měsíce jsou nejrizikovější :think:

Ale nemá to nic společného s letáním…zbytečně ji strašíš, v čem je riziko?
Potratit muže, nebo o miminko přijít kdykoliv a pokud je v pořádku, tak nevidim duvod… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.7.12 18:39

Tak takhle brzy je to buď a nebo, jestli nemáš potíže, tak není důvod zůstávat doma :nevim: sjednej si ale dobré cestovní pojištění, aby s tebou v případě nějakých problémů nevyběhli, běžná pojištění se na těhule většinou nevztahují

• Citovat
  • Upravit
435
16.7.12 18:39

Opravdu se rika, ze prvni tri mesice jsou rizikove. Ale zalezi urcite na tom, jak se citis ty. Ja v patem mesici letela a v pohode. Naopak delsi cesta autem mi uskodila a kdyz jsem to pak rikala svemu gynekologovi, tak byl toho nazoru, ze letani je naprosto bezpecne a auto mi zakazal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
16.7.12 18:41
@Pawllena píše:
Já bych se poradila s gynekologem :D

To bude nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
16.7.12 18:47

@Sasanka30 Proč myslíš, že jí straším, může se stát něco tady jako na dovče, jen jsem napsala jak to je, nikdy nevíš, co se může stát u moře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.7.12 18:50

Může se stát cokoliv, ale pokud pojede s cestovkou, teoreticky by měla mít k ruce delegátku, která s ní v případě potíží pojede do nemocnice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8428
16.7.12 18:52
@Junkyska píše:
@Sasanka30 Proč myslíš, že jí straším, může se stát něco tady jako na dovče, jen jsem napsala jak to je, nikdy nevíš, co se může stát u moře :nevim:

To jo, ale to se ji muže stát kdykoliv i po těch třech měsících, že by prostě nesměla nikam celý těhotenství, kdyby to takhle brala víš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
16.7.12 19:07

Letani normalnimi linkami jako takove by vadit nemelo, v letadle je +/- stejny tlak jako na zemi, takze v pohode. Pruchod letistnimi rtg normalnimu tehotenstvi taky nevadi. Ja v druhem mesici letela celkem 10× a vzdycky v pohode.
Nedoporucuje se spis letani malymi vyhlidkovymi letadly.
Jak psaly holky - hlavne abys mela poradnou cestovni pojistku! A uzij si dovcu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50145
16.7.12 19:08

Tak já jsem taky letěla na dovolenou v prvním trimestru a vše bylo OK :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
16.7.12 19:09

OK holky beru to :lol: tak jestli ti není špatně, tak hurá do toho, jen bacha na přehřátí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
16.7.12 19:10

Poraď se s dr, pokud nemáš žádné problémy, tak bych letěla, ale sjednej si dobré pojištění - musíš říct, že jsi těhotná, protože stát se cokoliv může i na dovolené, ale pokud nebudeš patřičně pojištěná, může vás to finančně hodně zasáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí