Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím ty co tohle absolvovaly jak jste let zvládnuly?
Já letěla ve 20., 22.tt(při prvním těhu), 26. a 28.tt. a zvládala jsem to v pohodě, ono je to dost individuální
Jestli nejsi riziková, tak bych se nebála ![]()
..já jsem letěla ve 25 tt a ještě k tomu se skoro dvouleťákem úplně sama a taky jsme to přežili bez jakékoliv újmy na zdraví
..určitě bych se toho nebála, ale fakt záleží spíš na tobě jak se cítíš jak už tady holky psaly..každé těhotenství je individuální a někdo ty tlaky v letadle nemusí dobře zvládat ani když těhotný není..
Osobně se cítím velmi dobře, jen mně napadlo jestli je to zvládnutelné ten tlak v letadle atd.. jinak problémy nemám aspoň zatím žádné nejsou ![]()
Otázka je, jestli tě do letadla pustí. Letěli jsme na dovolenou, když jsem byla ve 20tt, vše bylo úplně OK, ale v cestovce mně varovali, že od určitého týdne tě do letadla pustí jen s doporučením lékaře a od určitého týdne už snad vůbec - a já si teď nejsem jistá, které to ty týdny jsou.
@Tina007 do 28tt bez potvrzení a do 33 s potvrzením,
já v den návratu budu 27 plus 2 dny
@Tina007 není vůbec za co mám to od operátorů vlastně kvůly tomu mi nezrušej rezervaci letenky jelikož pro ně to problém není ![]()
Já letěla v prosinci 2011, byla jsem ve 31.tt, žádné potvrzení jsem neměla ani ho po mě nikdo nechtěl, všechno naprosto v pohodě. Jenom mě předtím doktorka zkontrolovala, jestli je všechno v pořádku.
Já letěla v 29tt, potvrzení nikdo nechtěl. Let OK, akorát se mi v jednu chvíli trochu hůř dýchalo, ale v pohodě.
Vsechna tehotenstvi jsem proletala, v ruznych trimestrech a vzdy vse ok. Jen pri dlouhych letech doporucuji protahovani a prochazky, to by se ale melo i v netehotnem stavu. L.
Loni jsme letěli se Smartwings a ti chtěli potvrzení už od 20.tt, koukni se přímo na stránky konkrétní letecké společnosti. Jako můžeš mít velké břicho a kdo ti uvěří, žes teprv 28.tt.