Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@micelinka píše:
Loni jsme letěli se Smartwings a ti chtěli potvrzení už od 20.tt, koukni se přímo na stránky konkrétní letecké společnosti. Jako můžeš mít velké břicho a kdo ti uvěří, žes teprv 28.tt.
Smartwings chtějí potvrzení od 26. do 34.tt(později nevemou na palubu) u jednočetných těhotenství a u vícečetných od 20. do 28.
Létám s nima celkem často a posledně jsem to potvrzení raději měla, páč už jsem měla celkem pupek a taky ho po mně u gatu chtěla ![]()
@spaagetka to jako fakt? dneska mi na jejich lince řekl že až od 28tt, to nevadí vezmu ho raději sebou ať pak nemusím něco vyhrocovat někde.
Ja letela v 31. tydnu ze Statu porodit do Ceska domu. Nikdo po mne nechtel zadny papir, nic. Let v pohode, 10 hodin -silene dlouhy, obcas jsem se prosla. Pak prestup, dalsi 1,5 hodiny let, pak jeste 2 hodky autobusem. No, mazec. Ale zvladlo se v pohode, lidi byli mili a ja toho trochu zneuzivala a vyuzivala - kdy jindy, nez takhle v tehotenstvi, ze?
Jenom pri uplne prvnim vzletu se mi udelalo trochu spatne, trvalo to asi minutu, ale prodejchala jsem to a pak uz dobry. Jo, ale za tu dobu cestovani mi pekne otekly kotniky
, do te doby v pohode, pak trvalo asi tyden, nez splaskly.
@Easinka mně naštěstí čeká let jen 2 hodky a pak hodka autem do hotelu. Papír si raději od doktora vezmu a v klidu zrelaxuju na dovče poslední dovolená jen s partnerem ![]()
@lecka píše:
@Easinka mně naštěstí čeká let jen 2 hodky a pak hodka autem do hotelu. Papír si raději od doktora vezmu a v klidu zrelaxuju na dovče poslední dovolená jen s partnerem
Tak to si myslim, ze bude v pohode. Pekne si tu dovcu uzijte! ![]()
@Easinka děkuji, vůbec jsem letět neměla ale letecká společnost se zachovala tak jak se zachovala a tak nakonec letím raději tohle než nechat letenky a ubytování propadnout
proto jsem tak nějak mimo zda je to vhodné a td… pojistku jsem si našla sice cena že jsem si sedla na zadek ale pojistěj všechno i malé.
@lecka Mají to v přepravních podmínkách ![]()
http://www.smartwings.com/obsah_p_p.php?…
Ale jako kdyby si mě naposledy nevšimla kvůli tomu mýmu dvouleťákovi(vlezl tam k ní, než jsem složila golfky
), tak přes tu přepážku nic nevidí a prošla bych normálně
Ale pro klid bych ho raději měla ![]()
A kdo potvrzení vystaví? normálně můj doktor na gynekologii? nevíte jak to je se společností wizz air? Děkuju ![]()
@kitty77 třeba smartwings na svých stránkách mají svůj formulář. Já si to nechala vyplnit svojí gyndařkou.
@kitty77 wizz air chce podle telefonu co mi řekly potvrzení až od 28tt, a přímo od gynekologa smartwings to má přímo na stránkách.
@lecka já budu v době letu ve 26tt by mě zajímalo podle čeho poznají že nejsem už ve 28tt ![]()
@kitty77 právě proto je dobrý mít vyplněný ten jejich formulář, jako dohadov se na letišti v kolikátém si týdnu.
@kitty77 ja nevím asi jedině mně napadnulo průkazka, ale tak či onak ten formulář si nechám od doktora potvrdit přeci jen pro klid v duši, myslím že i sám doktor by měl mít nějaký formulář svůj. ![]()
No jasně je to lepší pro klid v duši mít…
nemáte nějaký odkaz na ten formuláč na internetu? Děkuji