Letiště a batole

3035
29.7.14 01:04

Letiste a batole

Ahoj holky..chystame se letecky do Spanelska..a nikde(at na informacich praha ruzyne, nebo informace travel service) mi neumi rict..co vsechno si muzu vzit pro detatko na palubu..jedni mi rekli ze jenom 200 ml ve 200 ml nadobe..flasticka co pouzivam ma 340 ml..tak nevim jestli koupit specialne novou Aby mi tu vetsi nezabavili..co prikrmy..tak..jestli nekdo mate nejake tipy..budu moc rada!!Dekuju moc za odpoved! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Luca10
29.7.14 05:16

Ja zatim nemam zkusenost s cestovanim s ditetem, ale nasla jsem tohle, snad to pomuze: https://www.emimino.cz/…adla-115982/ Pripadne zkus na letiste napsat mail a presne vysvetlit, co te zajima.

Hezkou dovcu.

• Citovat
  • Upravit
teta1
29.7.14 05:37

@Aony my litáme s dcerkou od miminka. Lahvičku mám klasickou avent 340, tu si vždy beru prázdnou a pak sušené mléko a v letadle udělám mlicko. My litáme přes ocean cca 10 hodin, tak musíme mit zásobu. Do další lahvičky ji i beru čaj a vždy me s tim pustí, dětské výživy beru i dve a klidne i kompot v plastu… Nikdy mi nic nesebrali, jen to testovali v takové krabičce, jestli to neobsahuje něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
13837
29.7.14 07:36

Letěli jsme do Španělska minulý měsíc. Tam jsem měla: jablko, jogurt, bonboby, dětskou lahev s 0,5l pitím (tekutinu strkali do nějakého přístroje). Zpět jsem v tašce měla: 4 jogurty, jablko, dětskou lahev s 0,5l pití (ochutnávala jsem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.7.14 07:40

Letěli jsme loni s Travel Service (Smartwings) a měla jsem vodu v lahvičce - musela jsem se napít - a přesnídávky originál zabalené a jen chtěl vytáhnout z tašky a podíval se. Nic nikam nestrkal. A při návratu jsem nemusela ani ochutnat z lahvičky ani vytáhnout přesnídávku z tašky (letiště Valencie). Koukám, že se to hodně různí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36010
29.7.14 07:56

Mela jsem mensi lahvicku 150, presnidavku, susenky a nejake ty pytlicky do ruky. Jen jsem to vyndala do boxu a nikdo to nezkoumal. Mozna bych na cestu dala mensi piti, me se s tim nechtelo tahat a vetsi jsem mela v kufru. Letela jsem v nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.7.14 08:31

Já koupím pokaždý normálně dětskou lahvičku s pitím, nějakou tu šťávičku v DM, aby bylo přímo dětský(i když asi by pustili i jiný, nevím), jen to před nima otevřu a ochutnám, a pohoda..kupuju 500ml pití :)
akorát, jestli se mohu vtírnout s dotazem, přemýšlím, jestli to pití se může brát jen pro infanta, nebo i pro starší dítě 2,5 roku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
29.7.14 08:35

My meli piti v jeho lahvicce 250ml a pak jeste jedno piti original zabalene a nebyl problem, kdyz jsme leteli domu, meli jsme v batohu 2l petku s pitim a projelo to kontrolou a nikdo nic nerekl :) leteli jsme 5h, tak kdyz to dopil, tak mu pak letusky nalily caj :) pak jsme meli piskoty, taky original zabaleny a obleceni na prevliknuti pro malyho kdyby nejaka nehoda a hracky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.7.14 08:47

@slavuska1 měla jsem pití pro dítě starší 2,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
29.7.14 10:03

Nám na Kapverdech 2l voda taky prošla v pohodě, jen jsem ji musela schovat do batohu, nepochopila sem proč, ale ani ochutnat sem ji nemusela.
Jinak vždycky beru malé do letadla zásobu i pro případ, že bychom někde zůstaly trčet na letišti a vždycky mi všechno nechali i ovoce a jen pití musím ochutnávat.

• Citovat
  • Upravit
3035
29.7.14 10:57

Holky dekuju moc..tak smad to bude v pohode..:-) a nechaji nam to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.7.14 17:03
@slavuska1 píše:
akorát, jestli se mohu vtírnout s dotazem, přemýšlím, jestli to pití se může brát jen pro infanta, nebo i pro starší dítě 2,5 roku? :think:

My brali letos Kubíka pro skoro pětiletého a prošlo to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
30.7.14 11:00

Ahoj, holky, omlouvám se za vtírnutí do diskuse, ale nevíte některá, jestli je zapotřebí na létání v těhotenství nějaký speciální formulář pro potvrzení od gynekologa, že můžu letět? Nebo stačí, když dr. něco sesmolí? Je nějaká nepsaná formulace? Letíme v září se smartwings, budu ve 23.tt, ale raději bych ho chtěla mít s sebou. Loni nechali chudáka ruskou holku na letišti, protože ten papír neměla a určitě nebyla víc jak 26tt. Díky za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
30.7.14 11:17

Už jsem to našla, není to na stránkách smartwings, ale na travel service, díky. Jinak my loni letěli s 8měsíčním, nemusela jsem ani pití ochutnávat, přesnídávku jsem měla originál zabalenou, vše v pohodě. Ale byl to let na 2hodinky a ještě jsem kojila, tak ani nebylo potřeba. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.7.14 12:04

Ahoj, poletíme s dcerkou 2,5 roku v září na dovču s Travel service a nevím, zda platí i pro dítě nad 2 roky, že s sebou může mít nějaké pití a jídlo do letadla? Nevím co nám tam budou zrovna dávat, tak bych radši vzala něco do ruky s sebou, kdyby jí jejich jídlo zrovna nechutnalo, je dost vybíravá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí