Mohu jít ven s miminkem tři dny po porodu?

12
24.7.14 11:21

mohu jít ven s miminkem

Dámy mám dotaz, v pondělí se mi po císařském řezu narodil krásný chlapeček, vše je v pořádku. Já teď přemýšlím, zda s ním v sobotu mohu jet cca na 1-2 hod. kousek od svého bydliště na takový sraz v přírodě. Neboj jestli mám sedět doma. dík za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
24.7.14 11:23

A proč bys nemohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.14 11:23

Jen jeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
24.7.14 11:24

Jestli se citis v poradku i ty, tak bych klidne vyrazila. Miminko primerene oblec, na cerstvem vzduchu mu bude dobre :-) Hezky si to uzijte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
24.7.14 11:26

@Nikka.1012 no záleží jak se cítíš.. Já třeba 6 dní po císaři, přestože jsem jinak fungovala naprosto normálně, nebyla schopná unést vajíčko s mimem do auta..bylo to na ty břišní svaly moc těžké, bolelo to a bála jsem se, aby mi něco v jizvě neruplo, když zaberu. Takže já bych to sama nedala. Jestli budeš mít s sebou třeba mužského, co ti s nošením těžkého pomůže a cítíš se na to, jeď. Sama bych to já nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
24.7.14 11:28

Už vás propustili z porodnice? Neriskovala bych ne kvůli dítěti, ale kvůli sobě. Pět dní po operaci je brzy na porušení klidového režimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.7.14 11:31

Já bych to takhle brzy po CS nedala, stavěla jsem se na nohy měsíc :zed: ale pokud se cítíš OK, tak jdi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.7.14 11:32

Syn se teda narodil v lednu, ale mám dojem, že jsme byli venku někdy 14. den (přes týden jsme byli na neo )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.7.14 11:34

Tak jestli se ptáš kvůli miminku, tak proč bys nemohla, my chodili ven hned od návratu z porodnice, ale já měla normální porod, takže záleží, jak se cítíš ty po CS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
24.7.14 11:35

Ja tyden po cs sla ven asi na hodinku taky a byla jsem ufucena a unavena jak bych vylezla nekam na hory :mrgreen: ale klidne bez ale nic netahej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YPB
168
24.7.14 11:36

Já bych klidně šla, ale urcite bych zabranila, aby všichni na srazu zblízka nakukovali na novorozence. Z tohoto důvodu se v porodnicich doporucuje jit ven az za týden po propuštění. Já jsem to s prvním ditetem dodržela, ale s druhým půjdu dřív, když budem oba ok. A to uz budes z porodnice doma, kdyz se narodil v pondělí a jsi po císaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.7.14 11:38

S dítětem bych klidně šla… na procházky jsme chodili hned po propuštění z porodnice. le spíš bych zvážila tvůj zdravotní stav po SC, přecijenom už je to operace a to nese určitá rizika.

• Citovat
  • Upravit
8877
24.7.14 11:39

Pokud bude v miste dostatek stinu, kde budes s mimcem moci byt a citis se dobre, tak bych mozna jela, ale jinak bych s takhle malym svistem pres den v tech vedrech nechodila. Mala je narozena loni v cervnu a chodili jsme ven az pozdeji odpoledne, v podvecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.7.14 11:43

Miminko to zvládne určitě, důležité je, aby jsi se ty nepřecenila, takže dle aktuálního stavu nejen miminka, ale hlavně tebe…ono jinak se to plánuje z lůžka a jiná je pak realita, když kmitáš v realitě všedního dne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.7.14 11:45

Pro mě byla cesta z porodnice 5-6 dní po sekci příšerná, cítila jsem bolestivě každý výmol, kanál.. ale každý to cítí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí