Letní Alpy s dětmi

26890
6.2.16 08:13

Letní Alpy s dětmi

Ahoj, chtěli bychom v létě na pár dní do Alp. Nemáte tipy, kde by to bylo vhodné, aby si to užily i děti? (3 a 5 let)
Budu ráda i za konkrétní ubytování, které je vyzkoušené.
Jedná se mi spíš o jihovýchod rakouských Alp.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
6.2.16 08:27

http://korutansko.cz/mesta/arriach/ My byli tady a s detma zhruba stejne staryma. Na vylety jsme jezdili az do hodinove vzdalenosti, nevim jak jste na tom vy, co chcete delat. Arriach je vesnicka u Villachu, bydleli jsme uplne nahore, kde jsou louky, konkretni ubytko uz si nepamatuju, zarizovali znami.

Vylety - k jezeru, do soutesky (ta byla fakt krasna), na Molltalsky ledovec, da se jet i zubackou na blizsi hreben, ale v dobe kdy jsme tam byli my, se zrovna opravoval. Jsou tam minimalne ctyri jezera, kde muzes jit bud jen na prochazku nebo u jednoho byla i obrovska vyhlidkova vez napr. Da se jet kolem reky na bruslich, kole a pak lodi zpatky.

K ubytovani muzes dostat pobytovou slevovou kartu (pokud ji ubytovatel poslytuje, zkisti dopredu), diky ktere mas vstup na lanovky zdarma, slevy na vstupne na jiny atrakce atd. Byla tam i pohadkova cesta lesem a dalsi pohadkova vesnicka, pro deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.2.16 08:29

Je to teda spis jih. Nicmene koukala jsem loni i na jezera vic na vychod a taky jsem nasla spoustu zabavy. Nejlepsi mrknout na turisticky stranky dane oblasti, muzes si nechat zaslat i prospekty - hlavne k te karte, podle te jsme jezdili nejvic. A projeli tak ctvrtinu ani ne… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
6.2.16 13:18

Diky, to vypada dobre. I poloha. Odtud pojedem do Chorvatska totiz, tak mi jde o to, aby to bylo tim smerem…
Mrknu na ubytovani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario