Rodičovský skipas skiresort Černá hora

8112
31.1.16 17:25

Rodičovský skipas skiresort Černá hora

Ahoj holky, má někdo zkušenosti s novinkou rodičovský skipas ve skiresortu Cerna hora? Ještě loni nebyl problém lyžovat jako rodiče na normální skipas ( konzultovala jsem s infolinkou a i ve skutečnosti nebyl problém, skipas zablokován nebyl ), ale od letoska mají nové rodičovské skipasy ( a samozřejmě dražší než normální skipas, i když jen o 100 Kč, ale i tak ) a u normálních skipasu paní psané ( jako každý rok už několik let ), že když se bude někdo na skipasu střídat, tak ho zablokuji. Máte někdo čerstvou ( letošní ) zkušenost? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
31.1.16 17:33

To jako každou jízdu kontrolují s dokladem, zda je skutečně držitelem skipasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
31.1.16 17:34

Podle mě si můžeš koupit jak jednotlivý skipas tak i rodinný skipas s upravenými cenami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30949
31.1.16 17:38

@pannda S dokladem ne, proste pri koupi vyfoti oba rodice, ale nevim, jak je to konkretne na Cerne hore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
31.1.16 17:40
@Cuddy píše:
@pannda S dokladem ne, proste pri koupi vyfoti oba rodice, ale nevim, jak je to konkretne na Cerne hore.

Aha…ale i tak ti to nemůže hodit víc, rodinná musí být vždy výhodnější, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
31.1.16 17:43

@pannda : na turniketech jsou kamery. Mě nejde o rodinný skipas, ale rodičovský, kdy se na 1 skipas střídají rodiče ( ráno jeden, odpoledne druhy ).
@Cuddy : a to je nějaká novinka to foceni :think:, loni jsme měli jen jeden skipas, střídali se na něm a ani po nás na pokladně nechtěli nahlásit, že budeme jezdit 2 ( první den jsem to říkala, paní na kaše že je to jedno, že to nikam nezadavaji :think: ), ale tohle je novinka od letoska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
31.1.16 17:45

@pannda : nevyjde, protože lyžuje pouze jeden z nás, děti jsou ještě malé a nelyzuji ( i když ted budeme brát dceři skipas pro dítě do 6 let, bude k dospelackemu zdarma, ale dospelacky nám stačí 1 ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí