Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, několik let po sobě jsme jezdili do Maďarska do Sarvaru. Aquapark, vnitřní i venkovní bazény, velký areál, děti ve věku vašich tam byly samostatná jednotka, i nejmladší se vyřádil. Ubytování jsme měli kousek v apartmánu. Vstupné bylo ve srovnání s našimi aquaparky krásné a dalo se tam i v pohodě najíst za ceny jako u nás. Koukni na net.
Mě napadá letecky Turecko - Eftalia Splash . Plno tobogánů, bazénů, aquapark, wellnes, sauna, vířivka, masáže, některé CK tam mají vlastní animátory pro děti.
V ČR Akcapalace, Akvaland Moravia ( na leto mi přijde lepší ta Morava). Slovensko Tatralandia - ta je větší, více hlídaná plavčíky. Naši se tam v 10ti a 12 pohybovali samy částečně. V Akvapalace i V Akvalandu také. V akvapalace je wellness moc hezký. V Akvalandu jsem nebyla. V Tatralandii vůbec netuším, zda je. V Akvalandu je termální bazén. V Akvapalace vířivky. V Tatralandii termální bazén. V Akvalandu není plavecký bazén.
JInak moře versus todle, to asi záleží na osobních preferencích. Já tydle blázince dávám jeden den, pak by mi houklo. U moře zvládnu i několik dní
( pak mizim do hor)
@lucad77 píše:
No a jaký máte rozpočet?
Rozpočet je zatím flexibilní, ale nerada bych za týden platila 100k… Zakl.
Tak pokud netrváte na moři, tak určitě Maďarsko nebo Slovensko, jak již zde bylo zmíněno.
Ahoj, opakovaně jezdíme s dětmi do maďarského Zalakaros. Děti máme také tři - aktuálně 11, 9 a 6 let, poprvé jsme zde byli, když nejmladšímu byly 2 roky. Je tu dost zábavy pro všechny věkové kategorie
. My si vždy rezervujeme ubytování v apartmánu, ale známí si moc chválili hotel Park Inn By Radisson Zalakaros Hotel & Spa. Je tunelem přímo spojený s aquaparkem, vaří tam prý výborně
.
@Anonymní píše:
@lucad77 Nemáš konkrétní tip? Byli jste někde spokojení?
Já jsem konkrétně nebyla, bohužel. Znám to z doslechu od známých.
@Dujana píše:
Ahoj, opakovaně jezdíme s dětmi do maďarského Zalakaros. Děti máme také tři - aktuálně 11, 9 a 6 let, poprvé jsme zde byli, když nejmladšímu byly 2 roky. Je tu dost zábavy pro všechny věkové kategorie. My si vždy rezervujeme ubytování v apartmánu, ale známí si moc chválili hotel Park Inn By Radisson Zalakaros Hotel & Spa. Je tunelem přímo spojený s aquaparkem, vaří tam prý výborně
.
V těch Park Inn hotelech by myslím byla na těch 100 tis.
Aspoň teda v tom Sarvaru to tak bylo, v pěti lidech to šlo přes kilo.
Ahojda, jezdíme už 9 let každý rok na Slovensko do Bešeňové, milujeme to tam, Tatry jsou za rohem
Když se koupí sezonní permanentka, tak platí i do Tatraladie, vloni stála 99E na osobu
My tedy bydlíme v soukromí, a cenově se vejdeme okolo 40 tisíc za 14 dní, počítám ubytování, cestu, jídlo v restauracích - chodíme na menu, a permanentky do akváčů (2 dospělí, děti 9 a 12) ![]()
Dívala jsem se teď na booking na ten zalakarošský Park Inn a v červenci týden pro 2+3 za 53 tisíc. Pokud jsou v ceně vstupy do aquaparku, což myslím, že ano, tak mi to přijde docela dobré. Možná zlevnili
.
Dobrý den, jdu si k vám pro radu… Přemýšlím nad letní dovolenou a nemůžu nic kloudného vymyslet. Jsme pětičlenná rodina, děti 10 a 12 let + roční mimi. My dospělí bysme ocenili hlavně hezké ubytování a možnost se dobře najíst + max nějakou výřivku, wellness, koutek pro mrně. Pro děti nejlépe aquapark, skluzavky, tobogány, možná nějaký program. Ideálně areál, kde se budou moct pohybovat sami. Dá se něco takového sehnat v ČR (na Slovensku, v Rakousku) nebo je nutné vyrazit k moři? A kam? Máte zkušenosti? Díky. Pokud možno nechte anonym, nemusí všichni vědět, co plánuju…