Letní dovolená aqua, termály, moře?

Anonymní
16.3.22 17:42

Letní dovolená aqua, termály, moře?

Dobrý den, jdu si k vám pro radu… Přemýšlím nad letní dovolenou a nemůžu nic kloudného vymyslet. Jsme pětičlenná rodina, děti 10 a 12 let + roční mimi. My dospělí bysme ocenili hlavně hezké ubytování a možnost se dobře najíst + max nějakou výřivku, wellness, koutek pro mrně. Pro děti nejlépe aquapark, skluzavky, tobogány, možná nějaký program. Ideálně areál, kde se budou moct pohybovat sami. Dá se něco takového sehnat v ČR (na Slovensku, v Rakousku) nebo je nutné vyrazit k moři? A kam? Máte zkušenosti? Díky. Pokud možno nechte anonym, nemusí všichni vědět, co plánuju…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3466
16.3.22 17:50

Ahoj, několik let po sobě jsme jezdili do Maďarska do Sarvaru. Aquapark, vnitřní i venkovní bazény, velký areál, děti ve věku vašich tam byly samostatná jednotka, i nejmladší se vyřádil. Ubytování jsme měli kousek v apartmánu. Vstupné bylo ve srovnání s našimi aquaparky krásné a dalo se tam i v pohodě najíst za ceny jako u nás. Koukni na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
16.3.22 18:11

Mě napadá letecky Turecko - Eftalia Splash . Plno tobogánů, bazénů, aquapark, wellnes, sauna, vířivka, masáže, některé CK tam mají vlastní animátory pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
16.3.22 18:30

V ČR Akcapalace, Akvaland Moravia ( na leto mi přijde lepší ta Morava). Slovensko Tatralandia - ta je větší, více hlídaná plavčíky. Naši se tam v 10ti a 12 pohybovali samy částečně. V Akvapalace i V Akvalandu také. V akvapalace je wellness moc hezký. V Akvalandu jsem nebyla. V Tatralandii vůbec netuším, zda je. V Akvalandu je termální bazén. V Akvapalace vířivky. V Tatralandii termální bazén. V Akvalandu není plavecký bazén.
JInak moře versus todle, to asi záleží na osobních preferencích. Já tydle blázince dávám jeden den, pak by mi houklo. U moře zvládnu i několik dní :mrgreen: ( pak mizim do hor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
16.3.22 18:35

Nejlepsi termaly s detma v Madarsku jsou v Hajduszoboszlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24733
16.3.22 19:11

No a jaký máte rozpočet? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.22 19:32
@lucad77 píše:
No a jaký máte rozpočet? :D

Rozpočet je zatím flexibilní, ale nerada bych za týden platila 100k… Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.22 19:34

@rezulka Kouknu, díky moc!

• Citovat
  • Upravit
24733
16.3.22 19:59

Tak pokud netrváte na moři, tak určitě Maďarsko nebo Slovensko, jak již zde bylo zmíněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.22 20:05

@lucad77 Nemáš konkrétní tip? Byli jste někde spokojení?

• Citovat
  • Upravit
784
16.3.22 20:20

Ahoj, opakovaně jezdíme s dětmi do maďarského Zalakaros. Děti máme také tři - aktuálně 11, 9 a 6 let, poprvé jsme zde byli, když nejmladšímu byly 2 roky. Je tu dost zábavy pro všechny věkové kategorie :-). My si vždy rezervujeme ubytování v apartmánu, ale známí si moc chválili hotel Park Inn By Radisson Zalakaros Hotel & Spa. Je tunelem přímo spojený s aquaparkem, vaří tam prý výborně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24733
16.3.22 20:33
@Anonymní píše:
@lucad77 Nemáš konkrétní tip? Byli jste někde spokojení?

Já jsem konkrétně nebyla, bohužel. Znám to z doslechu od známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3466
17.3.22 00:06
@Dujana píše:
Ahoj, opakovaně jezdíme s dětmi do maďarského Zalakaros. Děti máme také tři - aktuálně 11, 9 a 6 let, poprvé jsme zde byli, když nejmladšímu byly 2 roky. Je tu dost zábavy pro všechny věkové kategorie :-). My si vždy rezervujeme ubytování v apartmánu, ale známí si moc chválili hotel Park Inn By Radisson Zalakaros Hotel & Spa. Je tunelem přímo spojený s aquaparkem, vaří tam prý výborně :-).

V těch Park Inn hotelech by myslím byla na těch 100 tis. :-) Aspoň teda v tom Sarvaru to tak bylo, v pěti lidech to šlo přes kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.3.22 08:28

Ahojda, jezdíme už 9 let každý rok na Slovensko do Bešeňové, milujeme to tam, Tatry jsou za rohem ;) Když se koupí sezonní permanentka, tak platí i do Tatraladie, vloni stála 99E na osobu ;) My tedy bydlíme v soukromí, a cenově se vejdeme okolo 40 tisíc za 14 dní, počítám ubytování, cestu, jídlo v restauracích - chodíme na menu, a permanentky do akváčů (2 dospělí, děti 9 a 12) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
17.3.22 09:30

@rezulka

Dívala jsem se teď na booking na ten zalakarošský Park Inn a v červenci týden pro 2+3 za 53 tisíc. Pokud jsou v ceně vstupy do aquaparku, což myslím, že ano, tak mi to přijde docela dobré. Možná zlevnili :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí