Letní tábor 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1110
14.3.15 13:48

Letní tábor 2015

Ahoj, už je skoro pozdě, ale doporučte tábor na léto 2015. Synovi bude 7, pojede poprvé. Nechci ho poslat jen tak někam, aby ho to neodradilo. Radši bych malý, přírodní tábor. Jsme z Kladna. děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
14.3.15 13:55

Nemá vaše škola, školka něco na nástěnce příměstský nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.3.15 14:20

@Hojuza Právě kvůli tomu, aby ho to neodradilo, bych to udělala jinak. Pokud nenavštěvuje žádný zájmový oddíl, kde pořádají společné tábory (turistické kroužky, skaut apod.), tak bych se domluvila s maminkou nějakého kamaráda a poslala děti společně. Já jezdila od taťky z práce, pokaždé jiné místo, jiní lidé a vždy jsem se sice těšila, ale byla jsem plná strachu, co za lidi tam bude, navíc jsem byla starší. Moje děti chodí do skautu, znají tedy část kamarádů i vedoucí a je to o moc lepší. Kamarádky se právě domluvily a poslaly společně svoje děti, které se znají, a ti takhle chtějí letos znovu, tábor se jim líbil a hlavně tam měli tu spřízněnou duši. V 7 letech mi přijde brzy posílat dítě s úplně neznámými, ne, že by to nešlo, ale je škoda to nezkusit zařídit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
14.3.15 14:21

Taky jsem od Kladna, taky bude synovi v létě 7, a taky to bude první tábor.
Na doporučení kolegyně z práce, která to loni „testovala“ na na svém synovi (taky 7 let), tak jsem dítě přihlásila sem: http://www.kazimirka.cz/ na „můj první tábor“.
Je to jen na týden, pro děti 5-8 let s ohledem na věk dětí. Syn kolegyně přijel loni nadšený, letos už jede na 2 týdny na „normální“ tábor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
14.3.15 15:26

Můžu vřele doporučit ldt bílá skála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
14.3.15 15:27

Mrkni na stranky agentury Pac. Maji super program a urcite jeste bude misto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
14.3.15 20:30

Holky, díky za typy, prozkoumám to. Příměstský tábor od školy nemá, a Léto Kladenských dětí je už plné. Podívám se ale na ten skaut, jestli by nemohl třeba začít chodit teď a pak jet na tábor. Tak děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.3.15 18:02

Doporučuji tábory organizace Žlutý květ Pořádá tábory pro děti už od 4 let. Navíc mohou jet i děti s enurézou, či jinými zdravotními problémy, které se na jiný tábor nedostanou. Tábory mají již dlouholetou tradici a děti mohou jezdit i během roku na víkendové výpravy, pokud se jim program a práce vedoucích zalíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí