Kanárské ostrovy v dubnu

21
12.3.15 17:04

Kanárské ostrovy v dubnu

Ahoj chtěla jsem se zeptat zda nebyl někdo na Kanárských ostrov začátkem dubnu, jak jste byli spokojeni s počasím a zda se dalo koupat v oceánu. Chtěli by jsme letos vyrazit s přítelem a dvouletou dcerou ale zase nechci strávit dovolenou koupáním pouze u bazenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
12.3.15 17:15

Zalezi na tom, ktery ostrov, ktera strana, ja byla 2× az na konci dubna, vzdy hodne vetrno a voda studena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.3.15 17:18

Mysleli jsme Lanzarote nebo nebo Fuerteventura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
12.3.15 17:24

My byli přelom března a dubna - Gran Canaria a rok nato Lanzarote - teplo bylo, v ČR uváděli, že na Kanárech je 20 stupňů a bylo tam 30 :lol: Ale moře bylo studený - v oceánu se koupali jen naše děti a parta potápěčů :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
12.3.15 17:43

Moře je studené, větrno, jinak teplo na sluníčku. Večer svetřík. Jinak moře je i bouřlivé, takže to koupání pro dítě trochu problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
12.3.15 19:13

Moře je studené celý rok- kanáry jsou obklopeny oceánem a ten je chladný. Počítejte také s neustálým větrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.3.15 08:18

A co Kapverdy? někdo nejake zkušenosti začátkem dubna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.3.19 22:14

Dobrý večer,
ráda bych oživila diskuzi.
Letíme v dubnu na Gran Canaria, s dětmi 5 let. A řeším, co sbalit :roll: Jak řešit oblečení? :think: Máte někdo typy? Mám strach, že nám bude spíše chladno, a letní šatky nechám doma? Budeme na jižní straně, pláž Maspalomas. Děkuji za rady všeho druhu :think: :think: :think: :srdce: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
24.3.19 22:47

My byli sned koncem brezna na jihu, velmi vetrno a kosa jak z nosa. Do vody jsem se neodvazila a nosila jsem rifle a mikinu cely den. Ale ve stejnou dobu v Loroparku na opacne strane bylo teploucko…

• Citovat
  • Upravit
39
24.3.19 23:02

děkuju za reakci, v riflích poletíme, tak snad je nebudeme mít po celou dobu na sobě… takže vůbec nevím, co sbalit… zda raději jen 3/4 kraťasy a žádné letní šatky,… budeme cestovat jen s 1 kufrem pro 2 dospělé a 1 dítě :cert: výmysl manžela.. a já teď nevím, jak nás sbalit… a co se týká vyhřívaných bazénů - chtělo by to župany na přeběhnutí z bazénu na apartmán,.. ale to se mi do kufru taky nedá. Jak jste tohle řešili? 8o 8o 8o Snad se tady ozve i někdo, kdo měl v dubnu tepleji..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
24.3.19 23:08

@lucik333 @lucik333 Byli jsme vloni/předloni Fuerteventura a Gran Canaria – říjen a prosinec, v obou případech stejné počasí, teplo, slunce. Koupání pravda pro otužilejší, ale konkrétně když vyjedete z Maspalomas pár km na západ, najdete uzavřenější plážičky, kde byl oceán kapku teplejší… Jeli jsme s příručákama, ubytování jsme měli s pračkou, takže fakt nalehko. Teplý věci jsme měli jen ty z letiště od nás. http://www.diyprojekty.cz/…odzim-v.html

Co se týká županů, neřešila jsem. Vezli jsme jen pár ručníků, ale ty jsme opět měli na apartmánech/hotelích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
24.3.19 23:30

Zijeme na tenerife, ve mestecku el medano. Zde je vetrno a na koupani to urcite neni, my jsme se zde naposled koupali v rijnu. Kdyz se chceme koupat, tak zajedeme do los cristiana, kde to tolik nefouka. Koupat se da, ale ne dlouho, syn ve vode vydrzi tak 10 minut, partner take, voda ma 20 stupnu. Jen me to nevadi. Pristi tyden nas cekaji deste, coz znamena, ze se pak bude pocasi zmeni na letni. Voda bude ale pry studena az do cervna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67836
25.3.19 05:48

@lucik333
My byli pred par lety v druhe pulce dubna na Lanzarote. Pres den teplo na tricko/kratasy. Koupat se dalo, ale vetrno a ocean pro otuzilce 19st., v hotelovym bazene OK.
Rano/vecer to bylo na svetr/kalhoty.
Teplotne bych rekla takovy cervnovy pocasi v CR a do toho vitr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.3.19 13:48

Sázím na to, že dole bude opravdu tepleji. Někde jsem četla, že jih ostrova Gran Canaria je teplejší než jeho severní část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.3.19 13:51
@ivabozi píše:
@lucik333 @lucik333 Byli jsme vloni/předloni Fuerteventura a Gran Canaria – říjen a prosinec, v obou případech stejné počasí, teplo, slunce. Koupání pravda pro otužilejší, ale konkrétně když vyjedete z Maspalomas pár km na západ, najdete uzavřenější plážičky, kde byl oceán kapku teplejší… Jeli jsme s příručákama, ubytování jsme měli s pračkou, takže fakt nalehko. Teplý věci jsme měli jen ty z letiště od nás. http://www.diyprojekty.cz/…odzim-v.htmlCo se týká županů, neřešila jsem. Vezli jsme jen pár ručníků, ale ty jsme opět měli na apartmánech/hotelích.

Děkuji za zprávu :kytka: budeme mít k dispozici auto, tak věřím, že zajedeme. Ale překvapila jste mě, že máme jet na západ. Řekla bych, že míň foukat bude blíže k pevnině, na východě ostrova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí