Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Otevřené hranice, nikdo pořádně nic neví co bude a nastává otázka, jak se zachovat v létě. Co se týče nákazy, té bych se teď úplně nebál, ale cestovat 1000 km v autě, překonávat několik hranic, tak toho bych se bál. Může se kdekoliv cokoliv stát a z dovolené na 10 - 14 dní může být dovolená na měsíc než se člověk vůbec dostane domů. Letos, víc než kdy jindy bude platit Čechy krásné, Čechy mé a myslím si, že ještě budeme rádi.
@Anonymní píše:
Do Chorvatska bych nejela ani kdyby žádná pandemie nebyla a je dobře, že to povolí, čím víc vás tam pojede, tím líp
Aspoň nebude česká hlava na hlavě tam, kam pojedu
Jasně a je to děsně osobní a intimní a proto to dáváš anonymně, co? Spíš se stydíš za svůj hloupý příspěvek…
@j.a.n.i1 píše:
Jasně a je to děsně osobní a intimní a proto to dáváš anonymně, co? Spíš se stydíš za svůj hloupý příspěvek…
Nevím, co je na tom hloupeho? Chodí sem známí, co můj postoj znají, proto anonym. A co tě pobuřuje, že nejsem hotová z předraženého chorvatska? Nebo to, že je to vrchol tvých zážitků? A jaký je tvůj názor, že bych ho taky nazvala hloupým??
@Anonymní píše:
Nevím, co je na tom hloupeho? Chodí sem známí, co můj postoj znají, proto anonym. A co tě pobuřuje, že nejsem hotová z předraženého chorvatska? Nebo to, že je to vrchol tvých zážitků? A jaký je tvůj názor, že bych ho taky nazvala hloupým??
taky mně zrovna kamenité Chorvatsko neláká, ale za svůj názor se nestydím ![]()
@Anonymní píše:
Do Chorvatska bych nejela ani kdyby žádná pandemie nebyla a je dobře, že to povolí, čím víc vás tam pojede, tím líp
Zníš jako klasickej českej cestovatel, co zná Makarskou a Istrii a považuje to za komplet Chorvatsko ![]()
Sama jsem byla poprvé až před třemi lety a tolik možností objevovat soukromé pláže (zvlášť ze člunu) jsem neviděla snad nikde jinde v Evropě - a to už ji mám procestovanou téměř kompletně.
Jinak teda anonym „protože známí by mě mohli identifikovat podle mého názoru na Chorvatsko“ je určitě jeden z těch vtipnějších, co jsem tu viděla ![]()
@MrsNorris píše:
Jinak teda anonym „protože známí by mě mohli identifikovat podle mého názoru na Chorvatsko“ je určitě jeden z těch vtipnějších, co jsem tu viděla
Nevím, jestli nejvtipnějších, ale mezi nejdebilnější patří rozhodně ![]()