Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, kdo bude sám doma na Silvestra? Z jakých důvodů? A jaké máte plány? ![]()
Já:-D mám chvíli do porodu, budu doma s malou. Pustím si asi nějaký film a půjdu spat.
Já jsem sama v nemocnici s otravou krve ve 26. Týdnu
v panu mám přežít to
@yourlady ja budu jen sama s dcerou a vubec me to nevadi, tesim se
, s manzelem jsme momentalne v odluce…
Já budu s dcerou (5), plány nemám žádné, budu dělat, že se mě poslední den v roce netýká. Marodím, tak nikam nemůžu, jinak jezdíme k mým rodičům.
Dneska budu mít návštěvu, na noc, tak si možná uděláme předčasného Silvestra, pár jednohubek, bouchneme šampáňo, pokecáme a půjdeme spát.
Příspěvek upraven 30.12.14 v 12:33
Budu sama se synem, manžel je v práci, takže večer jako každý jiný…
Já budu doma jen s měsíčním synem, manžel s dcerkami odjeli včera na akci rodin s dětmi, přijedou až 1.ledna. Docela mě to mrzí, bývá to super, ale musím si to letos odpustit, s novorozencem si mezi tolik lidí netroufám. Plány žádné nemám, prostě jako jiný večer. ![]()
@bambooska
Tak držím palce, ať jsi v pořádku. ![]()
Plán mám - vlézt do postele a nenechat se rušit (já bych to tak ráda prospala), předpokládám ale, že mi plán pokazí dcerunky, až přijdou o půlnoci bouchnout „rychlý špunty“ a pak taky ohňostroje a petardy mi spánku nedopřejí
![]()
Silvestra neprožívám, a budu sama se synem, jako jiný den v roce, akorát si dáme dětský šáňo, uděláme dobrůtky, budem si hrát a do toho čučet na televizi
@superandrysek píše:
@yourlady ja budu jen sama s dcerou a vubec me to nevadi, tesim se, s manzelem jsme momentalne v odluce…
udivuji tě, vadilo by mi to.My jsme ted s chlapem taky v odluce, nebavíme se a nesu to těžko.
Ono SAMA neznamená jen 1 osoba? Ten kdo je s dítětem přece není sám
.
Já budu trávit Silvestr na noční v práci, takže pro mě lepší než sedět doma. Takového malého předčasného silvestra si udělám dneska když večer posedíme se známými. Nemám silvestr zrovna v lásce - přijde mi divný, že zrovna dneska se všichni musíme veselit a povinně chlastat.
@Starrky to je stejný jak s Vánocema, narozkama ale, ne? Já to neberu teda jakože musim chlastat, já chci a hlavně můžu
, když jsem si zajistila babičku na hlídání
Je to poslední den v roce, tak oslavíme příchod toho novýho, ne?