Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chci se zeptat,
měla jste některá problémy s menstruací kvůli braní letroxu? Když jsem brala HA bylo to dobrý, ale už ji neberu a začala mi ms chodit jak chce.
Svadela bych to spis na vysazeni HA, pokud je Letrox spravne nadavkovan, ma telo fungovat, jako by mu nic nebylo. Problemy se stitnou zlazou sice opravdu mohou mit vliv na cyklus, ale Letrox prave tohle rovna.
Vůbec ne. Letrox mi jen velmi pomohl v tom, že se síla menstruace dostala do normálu. Než jsem začala Letrox brát, měla jsem první tři dny vždycky pocit, že vykrvácím
Po Letroxu je to OK.
Na délku a pravidelnost cyklu u mě vliv neměl.
Ahojík já beru letrox od 11let a menses jsme měla nepravidelný pak jsme začala brát HA a dobré že jo a před rokem jsme ji vysadila (ted jsem 3měsici) tak celej ten rok chpodilo vše pravidelně. ![]()
Potřebovala bych poradit, jsem po tte štítné žlázy, letrox beru 30 dní a menstruaci jsem nedostala momentálně mám zpoždění 10 dní. Myslíte, že se to srovná? Jak dlouho trvalo než jste se dostali do normálu?? Já jsem pořád dost unavená ![]()
@Misula.vdf Já jsem s tím tedy problém neměla…ale spíš než o letrox jde o vysazení HA až pak se teprve zjistí jak je menstruace pravidelná..
@ka2ka podle me se to srovna, hlavne ta unava na ms by letrox az takovy vliv mit nemel, trva az 6mes nez zacne vse fungovat jak ma, takze vydrz! ![]()
@Pampeli píše:
Na pravidelnost cyklu u mě Leteox vliv neměl
Souhlasim ![]()
@garda píše:
@ka2ka podle me se to srovna, hlavne ta unava na ms by letrox az takovy vliv mit nemel, trva az 6mes nez zacne vse fungovat jak ma, takze vydrz!
tak uvidím když tak zajdu na gyndu, no šest měsíců snad už přežiju když se to bude zlepšovat
jinak takovou únavu jsem nikdy v životě nezažila ![]()