14denní menstruace

6378
13.4.14 17:05

14dní menstruace

Zdravím vás :mavam:
mám takový dotaz-už 7 měsíců se snažíme o miminko, MS jsem měla zatím docela pravidelnou-cykly tak 32-34dní. Tento měsíc jsem MS dostala o týden dříve-tedy po 28dnech a trvá už 14dní 8o První týden normální, dalších těch 7dní je strašně slaboučká, ale je :?
Máte některá s takovou situací zkušenost?

Vím, že mi tady nikdo neřekne co mi je-to mi řekne jen dr ke kterému jdu ve středu, ale i tak by mě zajímalo jestli něco podobného některá z vás měla?

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
13.4.14 17:30

Já to mela o prázdninách asi tři týdny. Na stridacku spineni se slabou menstruací. Akorát jsme jeli na dovolenou, k doktorovi jsem to už nestihla. Samo to přešlo a od te doby se to neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 17:32

@miriskaw já jsem zažila opačnou situaci, ms zpožděná a jen pár dní, sice jsem byla těhotná, ale miminko se neuchytilo :( - proto ten anonym, vím to jen já a přítel (jo a doktor) takže za mě Ti mohu říct, že je možné že seš těhotná, ty naše těla jsou tak nevyzpytatelná, držím palce ať to dopadne dobře

• Citovat
  • Upravit
6378
13.4.14 17:33

@Raduš.ka44 tak to jsi mě uklidnila, že to vždycky nemusí značit nic hrozného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
13.4.14 17:34
@Anonymní píše:
@miriskaw já jsem zažila opačnou situaci, ms zpožděná a jen pár dní, sice jsem byla těhotná, ale miminko se neuchytilo :( - proto ten anonym, vím to jen já a přítel (jo a doktor) takže za mě Ti mohu říct, že je možné že seš těhotná, ty naše těla jsou tak nevyzpytatelná, držím palce ať to dopadne dobře

děkuju. Právě proto jdu pro jistotu ke gyndr.Co se stalo vám mě mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
13.4.14 19:52
@miriskaw píše:
Zdravím vás :mavam:
mám takový dotaz-už 7 měsíců se snažíme o miminko, MS jsem měla zatím docela pravidelnou-cykly tak 32-34dní. Tento měsíc jsem MS dostala o týden dříve-tedy po 28dnech a trvá už 14dní 8o První týden normální, dalších těch 7dní je strašně slaboučká, ale je :?
Máte některá s takovou situací zkušenost?

Vím, že mi tady nikdo neřekne co mi je-to mi řekne jen dr ke kterému jdu ve středu, ale i tak by mě zajímalo jestli něco podobného některá z vás měla?

Děkuji :)

ahoj, já to zažila loni 2× nejdřív v únoru, tehdy jsem si ale nedělala test…nenapadlo mě to, že by mohlo jít o těhotenství, doktor mě prohlédl a dal nějaké léky do 3 dnů se to zastavilo. Taky mi radil babské rady jako třeba citron, který dokáže snížit i zastavit krvácení. Po druhé už jsem si pro jistotu test udělala, a byl slabě pozitivní, doktor mi řekl, že šlo zřejmě o samovolný potrat hned na začátku těhotenství. Ale u tebe to může být i něco jiného. Držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.14 19:56
@miriskaw píše:
děkuju. Právě proto jdu pro jistotu ke gyndr.Co se stalo vám mě mrzí :hug:
:hug: už je to za mnou tak je to dobré, „naštěstí“ jsem tak o to přišla brzy, myslím že ve vyšší stádiu těhotenství by to bylo horší. Moc na Tebe myslím, ať Ti to dobře dopadne
  • Citovat
  • Upravit
6378
14.4.14 08:49
@Anonymní píše: :hug: už je to za mnou tak je to dobré, „naštěstí“ jsem tak o to přišla brzy, myslím že ve vyšší stádiu těhotenství by to bylo horší. Moc na Tebe myslím, ať Ti to dobře dopadne

Děkuju. Ve středu uvidím a pak napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
14.4.14 08:50

@boruvkay takže poprvé se o potrat nejednalo? Uvidím ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
14.4.14 08:57

@miriskaw no to já netuším, poprvé jsem si test nedělala a doktor mi krev na hcg nebral..Ale mělo to stejný průběh, normální menstruace 5-6 dní, a pak silné špinění, které zesilovalo či zeslabovalo. Měla jsem to takhle 3 týdny, protože zrovna v té době si můj doktor odjel na 14 dní na dovolenou. Po druhé už jsem k němu šla dřív. Tak že je možné, že to byl taky potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
14.4.14 09:00

@boruvkay uf tak uvidíme za 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
14.4.14 09:02

@miriskaw a dělala jsi si test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
14.4.14 09:04

@boruvkay nedělala.asi by mě to víc rozhodilo kdybych tam našla //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
14.4.14 09:07

@miriskaw ale můžeš být klidně těhotná a jen špinit, nemusí to být nutně potrat, dost ženských na začátku těhotenství špiní a dostávají kvůli tomu podpůrné léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
14.4.14 09:10

@boruvkay no právě proto nechci plašit s testem. Kdyby to byl ten potrat musela bych to brát tak jak to je a kdyby to bylo „jen“ špinění v těhotenství a jinak by bylo vše v pořádku byla bych šťastná, ale najít pozitivní test a dva dny přemýšlet jestli je to to, nebo ono asi bych zcvokla.Ale myslím si, že těhotná nejsem když ten první týden jsem měla MS normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí