Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den jdu si k vám pro radu, jsem zoufalá a potřebuji poradit.
Vše začalo před měsícem kdy jsem si všimla že se v noci nějak často potim, začala jsem googlit a číst jaké jsou priznaky apodob.
Mezi tím se mi udelaly 3 modriny dvě na noze jedna na ruce vyskytly se male cervene tecky na rukou.
Ma hlava začala doslava šilet objednala sem
se k známé v nemocnici kde mi udělaly krevni obraz, kde přišly že mám zvýšenou glykemii na lačno 6.5 a ze jinak hodnoty mam v poradku..Můj lékař vyvrátil glykemiiměla jsem u něj namerenou v pondělí 5.6.Peru se teď se svou psychikou stále se pozoruji a mám velké obavy dnes se mi objevila další modrina na noze.
Co myslíte vy??
Jsem na tom psychicky zle proto prosím o vaše názory apodovne dekuji
@M242 píše:
Dobrý den jdu si k vám pro radu, jsem zoufalá a potřebuji poradit.
Vše začalo před měsícem kdy jsem si všimla že se v noci nějak často potim, začala jsem googlit a číst jaké jsou priznaky apodob.
Mezi tím se mi udelaly 3 modriny dvě na noze jedna na ruce vyskytly se male cervene tecky na rukou.
Ma hlava začala doslava šilet objednala sem
se k známé v nemocnici kde mi udělaly krevni obraz, kde přišly že mám zvýšenou glykemii na lačno 6.5 a ze jinak hodnoty mam v poradku..Můj lékař vyvrátil glykemiiměla jsem u něj namerenou v pondělí 5.6.Peru se teď se svou psychikou stále se pozoruji a mám velké obavy dnes se mi objevila další modrina na noze.
Co myslíte vy??
Jsem na tom psychicky zle proto prosím o vaše názory apodovne dekuji
Ne Heduš, ani leukémii nemáš. Opět jen psychika.
Krevní obraz neukáže glykémii a kdybys měla leukémii na krevnim obrazu by bylo znát že je něco zle
Heduš, dej se do klidu. Glykémie se z krevního obrazu nevyšetřuje…
@azaleila píše:
Heduš, dej se do klidu. Glykémie se z krevního obrazu nevyšetřuje…
Heduš tu psala včera. Opět má všechny nemoci světa. Ona potřebuje psychologa a psychiatra.
@azaleila Poslala jsem foto druhého vyšetření jen teď nevím jak se tomu říká, jsem už zblbla
@M242 píše:
@azaleila Poslala jsem foto druhého vyšetření jen teď nevím jak se tomu říká, jsem už zblbla
Heduš klid, ani tohle nejsou příznaky leukemie.
Hele ja mam od puberty vetsi sklony k modrinam🤷♀️hlavne po nohach, snazim se brat vitaminy, otuzuvat se, vic asi dělat nejde🤷♀️ 🙈mam k tomu sklony, vic je mam v lete jak v zime. Pokud mas krevni obraz v poradku tak leukemii nemas!
K tomu poceni muze to bejt xx banalnich pricin…blizici se ovulace, menstruace, horko v pokoji, spatne lozni pradlo, spatne prsdlo na spani, stres atd….jdi na prochazku a ono to bude ok, neboj ☺️
@Adela802 píše:
@JancaS84 tohle není hedus tak klid ano
Takových pošuků víc na světě není, je to jen další z tvých mnoha nicků.