Levitující hrníček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Levitující hrníček
Děvčata, mám malou prosbičku, vyrábím různé dekorace, které jezdím občas prodávat na vesnické jarmarky, teď jsem vyrobila pár krásných kousků levitujících hrnečků, ale vůbec netuším za kolik je můžu zkusit nabídnout k prodeji. Je to taková novinka internetu takže se mi ani nedaří je někde najít, ani na fleru. Máte někdo zkušenosti konkrétně s těmito hrnečky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No dyť říkám novinka internetu ![]()
Příspěvek upraven 18.03.14 v 19:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucianamil píše:
No dyť říkám novinka internetuasi něco takového…snad ten odkaz nevadí
https://www.google.cz/search?…
200 kč, ja bych za to asi více nedala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, tak nějak by byla i moje představu, i míň myslím si, zase tak moc pracné to není. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja bych si to osobně teda ani neporidila, nemám rada věci. které nejsou funkční a budu jen utírat prach, ale určité by me to bavilo výrabet..kdybych to ja chtěla prodat počítáme si náklady plus něco k tomu..cca bych rekla 150,– kč max ty 200,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé, mně se to líbí a moc. Jinak souhlasím, že víc jak dvě kilča asi ne ![]()
- Citovat
- Upravit
Já to chci! Koupila bych to mamce k narozeninám, nebo babičce. Lapače prachu mi nevadí
, páč ho nějak moc často stejně neutírám
odkud jsi?
- Citovat
- Upravit
To je krásný
taky bych víc jak 200kč nedala, ale jako dárek bych to i koupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi i zalezi na tom, na kolik vychazi vyroba. Ja osobne bych treba nesla pod 250kc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruška-Boubelka píše:
Já to chci! Koupila bych to mamce k narozeninám, nebo babičce. Lapače prachu mi nevadí, páč ho nějak moc často stejně neutírám
odkud jsi?
poslala jsem zprávičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit