Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V létě chceme jet s manželem a dcerkou do Chorvatsko. Pojedeme autem. Nemáte někdo typ na levné ubytování, kde jste byli spokojení. Bereme penzion i ubytování v apartmánu.
Moc děkuji!!!! ![]()
Podle me je Chorvatsko drahe celkove, jidlo, sluzby skoro zadne… Kdyz kouknes a spocitas to - benzin, poplatky, jidlo, ubytko atd tak za tu cenu mas leteckou dovcu s jidlem a bez priserne dlouhy cesty ![]()
My jedeme na poloostrov Lopar, autem v peti, ubytovani jsme nasli na http://www.lopar-apartments.net/cz/ ![]()
Cesta je cca 1000km, tedy 10 hodin autem (pres noc jsme tam), a ubytko nas vyjde pro 5 lidi asi na 14000. Myslim, ze se vcetne jidla a benzinu mezi 5-6000 na osobu stopro vejdeme, na 8 dni ![]()
juicee píše:
V létě chceme jet s manželem a dcerkou do Chorvatsko. Pojedeme autem. Nemáte někdo typ na levné ubytování, kde jste byli spokojení. Bereme penzion i ubytování v apartmánu.
Moc děkuji!!!!
Do Chorvatska jezdíme už 15. let. Je to dražší a dražší. Vštšinou nás jezdí více, tak se na cestu a mýtné skládáme - dva páry v autě. Ubytování levné seženeš kdekoliv, stačí zajít do jakékoliv agentury ve větším městečku, naposled jsme tak byli před 3 lety. Vycházelo to okolo 700 na dva na den ale my chtěli být vždycky blízko moře. Můžeš sehnat i za 500 na den pro dva, když jsi dál. Nebo v kempu, pokud ti nevadí být v zátoce. Mě to vadí, mám ráda výhled. Nevím, jak budou letos ceny, protože ono se to fakt každý rok dost zvyšuje. Předloni byla většina přátel bez peněz díky krizi, tak jsme jeli samy do hotelu spolopenzí. Stálo to 6500 na jednoho. Plus cesta. Služby jsou všude, kde jsou platící turisti. Chodili jsme na padák, do fitka, do bazénů, stačí si i z privátu zajít do nějakýho hotelu nebo se kouknout na pláži. Hlavně nejezdi Vodice, tak jezdí jen Češi, je to tam levný ale hnusný. Pláže vypadají, jak uřízlý parkoviště. My tam jeli před pár lety za kámoškou, ona tam byla na nějakým zájezdu se cvičením a fakt hrůza. Ale někomu se to líbí a brání to zuby nehty ![]()
Jinak kámoška byla s partou, co hrál její bejvalej hokej, loni na ostrově Korčula. sehnali tam fakt velkej barák pro 20 lidí a platili 10 euro na den. Ale nebyli tam v okolí žádné služby. Jen barák, moře, pláž, takže každý večer táborák a ožíračka, opékačka. Všichni byli bez dětí ![]()
Mohla bys mi prosím napsat kolik vás vyšlo mítné a dálniční známky?
juicee píše:
Mohla bys mi prosím napsat kolik vás vyšlo mítné a dálniční známky?
ahoj, to záleží na tom, jak daleko pojedeš. Tak do půlky Chorvatska si myslím, že to za jedno auto vyjde mýtné asi do tisícovky, až na konec i 2500 tisíce.
Je dobrý mít připravený drobný v peněžence. A při vjezdu k placení mýtného si dej pozor do jaké vjedeš řady, jestli placení hotově nebo kartou. Berou jen mezinárodní. Ale určitě to neobjíždějte po nějakých okrskách, to je šílený. To si jednou vynutila manželka kamaráda a zkazila jim celou dovolenou, chytli šílený kolony, uvařili auto a protože si nezaplatila připojištění, tak je ten odtah přišel dráž než celá dovolená..
Holky ozivuji diskuzi
potrebovala bych levny tipy na chorvatsko. 5 dospelych, 3 deti do 3let, doprava vlastni, termin 17.8.-24.8.
kempy, apartmany, cokoliv
chteli bysme najit neco do 250m od plaze s pozvolnym vstupem kvuli prckum. Kdybysme jeli jen dospelaci, asi jedem pasblint a ubytovani poresime az na miste, ale takhle s prckama
pomoooc
My jedeme do zařízeného stanu v kempu. Týden v srpnu pro 2 dospělé a 2 děti za 8 500,–. Výhodou je, že stany jsou blízko moře nebo přímo u pláže. Pro děti je to ideální. Taky jsme jezdili do mobilhome, když byly děti menší (výhoda vlastního záchodu a sprchy), ale ty byly dražší.
Míša
Tak jsme nakonec taky sehnali
jedem taky do stanu, za nejakych 7000,– vc jidla, uz se tesiiiim
Habet
také se chystáme za 14dní, kam jedete? na jak dlouho? napiš mi prosím nějaké podrobnosti, jinak gratuluju a hezkou dovču ![]()
Jedem na 17.-24.8. ostrov Pag, kemp Porat myslim. Doprava vlastni, ale zase s plnou penzi no a jede nas 5 dospelych a 3 prcci =))
Na dospelaka to bez te dopravy vychazelo 2500,– ale pac jsme 2 a 3 dospelaci ve 2 stanech museli bysme doplacet jeste volny luzka, tak jsem to zaplatili i pro dva prcky (aby se vsichni najedli) a to vyslo myslim 1900,– na dite, jinak by to bylo 1000,– za luzko + jidlo.
Ve finale jsme vsichni spokojeni, ted uz jen najit co nejlevnejsi cestu ![]()