Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Bubla Bůčková Já to dělám stejně, ale ještě tam přidávám petrzelovou nať a je to výborné.
Co takhle cibulová omáčka? Našim moc chutná, ale nesmím jim říct, že je z cibule
.
@andelka83 píše: Žampionovou omáčku s bramborem. Žampiony a zakyska byla včera v Albertu v akci, tak jsem improvizovala.
A chutná vám to bez masa? Já si kdysi dělala noky jen s žampionovou omáčkou a mne tam prostě něco chybělo ![]()
@FraDeu píše:
@Donutka811 ono to spíš bude šlichta.
Ale špagety + sýr + tuňák + kečup
Proboha..tunák s těstovinami fakt nee.
Brambory na loupačku a podmáslí. Šťouchané brambory s osmaženou cibulí a mléko.
Bramborové knedlíky a smažená cibule. Francouzské brambory. Škubánky s mákem. Nudle s mákem.
Holky a jak děláte noky se syrovou omáčkou a masem? Nebo placky plněné masem
@Donutka811 Myslím, že cibulovou omáčku děti chtěly s těstovinami. Knedlík by také nebyl špatný.
@Donutka811 píše:
Holky a jak děláte noky se syrovou omáčkou a masem? Nebo placky plněné masem
Máslo, cibuli, maso osmazit, zalít smetanu do toho na hrubo nastrouhanou nivu, přidat dva trojuhelnicky smetanoveho jogurtu, osolit, opepřit, vařít a míchat do zhoustnuti
@alialiali píše:
A chutná vám to bez masa? Já si kdysi dělala noky jen s žampionovou omáčkou a mne tam prostě něco chybělo
Jo, chutná. Nebo dám uvařené vajíčko.
Teď mají v Kauflandu v akci uzené maso tak čočka s uzenym, sunkofleky, plněné knedlíky, uzena polévka
Zítra budu dělat vdolky, starší holka je nemusí tak ze stejného těsta ji dělám malé langose, nám následky, nákladů a zakázanou smetanu a holce kečup a syr, taky laciné jidlo
Příspěvek upraven 06.02.20 v 14:09
Syrovou dělám též tak. Akorát že většinou ji dělám se zeleninou. Dám na máslo cibulku, pak mraženou zeleninu, okořením nebo dám trochu bujónu, zaliju vodou, podusím. Pak na to dva tři tavené sýry, česnek, smetanu, povařím a hotovo. Super je to i s kuřecím na nudličky.
Zelené bylinky taky dávám, petrželku, pažitku, medvědí česnek..
Hodně dělám husté polívky, třeba dýňovou, brokolicovou, z červené čočky..