Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Donutka811
Já syrovku dělám takhle - kureci maso (nebo i šunku) orestovat na oleji nebo másle, pak chvilku dusit v trosce vody. Přidat smetanu (může být i s mlékem, pro větší objem), přidat platkovy tavený sýr do sendvicu (třeba v Lidlu) a případně dohustit. Dosolit, dopeprit a podávat.
@NinaU. Díky zbytečně to pořád objednávám když si to můžu uvařit ![]()
@pionyrka píše:
Zítra budu dělat vdolky, starší holka je nemusí tak ze stejného těsta ji dělám malé langose, nám následky, nákladů a zakázanou smetanu a holce kečup a syr, taky laciné jidloPříspěvek upraven 06.02.20 v 14:09
Nic proti, ale mohla bys mi to přeložit? ![]()
@Kukacka123 píše:
Proc?
Muj boj, tunaka tak akorat v pomazance na chlebu nebo sushi.
@pionyrka píše:
Zítra budu dělat vdolky, starší holka je nemusí tak ze stejného těsta ji dělám malé langose, nám následky, nákladů a zakázanou smetanu a holce kečup a syr, taky laciné jidloPříspěvek upraven 06.02.20 v 14:09
nerozumět řeči tvého kmene…
@lilith1 píše:
Muj boj, tunaka tak akorat v pomazance na chlebu nebo sushi.
Aha, ja si rikala, ze nechapu. Ja treba tunakovo-testovinovej salat se zeleninou na studeno rada
ale pomazanku taky. Zas to sushi ne no…
Koupim kure, bud ho naporcovane upecu nebo udelam kure na paprice. Vzdy je to jidlo na dva dny plus ze skeletu vyvar. Jednou za cas cocka s vajickem, spenat s bramborovym knedlíkem plneny masem, zeleninovy kuskus s masem, houbova omacka s knedlikem, spagety s masem, sekana, karbanatky s bramborovou kasi… vicemene varim vse tak nejak furt dokola a chybi mi inspirace ![]()