Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak pochlubte se s receptami co vaříte doma ![]()
@Donutka811 ono to spíš bude šlichta.
Ale špagety + sýr + tuňák + kečup
My dneska nudle s mákem a rajská polívka- tu vařím vždy, když zbyde rýže ze včerejšího oběda.
Šišky s mákem, domácí pizza, zapečené brambory se šunkou, sýrem, brokolicí a smetanou, špagety s bolognese, kurizek s bramborem atd ![]()
@Donutka811 píše:
@mamina89 to si dneska pochutnáte
Tam je někde v nadpisu zmínka, že to mám vařit dneska?
píšeš, co vařím za chutné a levné obědy. Brala jsem to všeobecne. Dneska vařím guláš a testoviny ![]()
Žampionovou omáčku s bramborem. Žampiony a zakyska byla včera v Albertu v akci, tak jsem improvizovala.
@andelka83 píše: Žampionovou omáčku s bramborem. Žampiony a zakyska byla včera v Albertu v akci, tak jsem improvizovala.
Dáš prosím recept? ![]()
@Bubla Bůčková na to snad ani není recept
prostě na másle zesklovatět cibulku, na to pokrájene žampiony, podlit vodou, podusit. Sůl, pepř ( já tu mám houbový bujon, tak jsem dala ten, ale nemusí být). Jak je to měkké, zamíchám zakysku, jednu smetanu nebo mlíko, a podle potřeby zahustím. Hotovo. Stejně dělám koprovku.
@andelka83 píše:
@Bubla Bůčková na to snad ani není receptprostě na másle zesklovatět cibulku, na to pokrájene žampiony, podlit vodou, podusit. Sůl, pepř ( já tu mám houbový bujon, tak jsem dala ten, ale nemusí být). Jak je to měkké, zamíchám zakysku, jednu smetanu nebo mlíko, a podle potřeby zahustím. Hotovo. Stejně dělám koprovku.
Děkuju, pro mě to jasné není ![]()