Levné Crocsky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
eevcca
27.2.13 07:56

Levne crocsky

Ahoj holky, kde sehnat levne crocsky ve vel 19-20? Chci to jen pro malyho na plavco at tam nechodi bosky a neco nelapne. Nebo je neco jineho v cem chodit na takovych mistech?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
27.2.13 08:02

Než tyhle gumole, tak bych raději koupila klasický boty do vody, jsou okolo celé nohy. Líp se mu bude chodit a spíš nehodí tygra :-)

• Citovat
  • Upravit
2969
27.2.13 08:09

Já tyhle boty moc nemusím, přijdou mi nepohodlné zvl.pro malou nožku, Nejsem sice zastánce značek, ale když jsem sháněla já, tak jediný co jsem pro kluky našla byly Adidas gumové sandále do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
27.2.13 08:18

Zkus se podivat na www.coqui.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
27.2.13 08:19

Ty úplně levné koupíš třeba v tescu tuším za 150,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
27.2.13 08:22
@ohýnek píše:
Než tyhle gumole, tak bych raději koupila klasický boty do vody, jsou okolo celé nohy. Líp se mu bude chodit a spíš nehodí tygra :-)

souhlas, taky bych vybrala něco bezpečnějšího, crocsky (ať už pravé nebo falešné) jsou na vlhku zbraň hromadného ničení, nic tak strašně klouzavého jsem snad nezažila…mamka si při nástupu do letadla rozsekla nohu tak, že tam má doteď znát ránu a je to x let. Sama jsem se taky několikrát málem přizabila, když se mi v tom smekla noha. Jako na suchu dobrý, ale k bazénu a kor v takovéhle velikosti pro evidentního mrňouska bych to fakt neriskovala :nevim:

jinak jsem je ale viděla v Tescu a tuším v Kik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
27.2.13 08:32

Teď mají v Tescu pěkné za 129,–.

• Citovat
  • Upravit
eevcca
27.2.13 08:43

Holky, já Vás chápu, ale mě jde jen o to aby přešel za ručičku sprchu až k bazenu, tam mu je vyzuju a půjdeme do bazena… nechci aby v tom lítal po zahradě nebo tak… na to má sandálky… díky do tesca se mrknu

• Citovat
  • Upravit
2900
27.2.13 08:43

Pokud chceš originály, mají je teď v Hervisu ve výprodeji za 300 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
27.2.13 08:45

@eevcca v tescu to mají stejně kvalitní jako číňani a ty je mají asi levnější (to není myšleno ironicky, některé věci od nich jsou dobrý a pokud to máš jenom na po přejití za ruku, tak taky dobrý :-) )

• Citovat
  • Upravit
catie
27.2.13 09:07

@eevcca kupovali jsme Beppi, ale ty jsou, myslím, až od 22. Já jsem zastánce kvalitní obuvi, dcera nosí většinou Superfitky na doma i na ven, ale k bazénu mi tyto „crocsy“ přišly ideální, na těch pár metrů. Dají se rychle obout a vyzout a stejnak ho vedeš za ruku, sám tam asi lítat nebude. Klasické boty do vody jsou super třeba k moři, tam jsme je využili, ale na tu malou nožičku se děsně blbě natahují a u bazénu si to moc nedovedu představit.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
27.2.13 09:10
@elanaa píše:
souhlas, taky bych vybrala něco bezpečnějšího, crocsky (ať už pravé nebo falešné) jsou na vlhku zbraň hromadného ničení, nic tak strašně klouzavého jsem snad nezažila…mamka si při nástupu do letadla rozsekla nohu tak, že tam má doteď znát ránu a je to x let. Sama jsem se taky několikrát málem přizabila, když se mi v tom smekla noha. Jako na suchu dobrý, ale k bazénu a kor v takovéhle velikosti pro evidentního mrňouska bych to fakt neriskovala :nevim:jinak jsem je ale viděla v Tescu a tuším v Kik.

ja nevim, ale mam uz asi treti par pravych Crocsek a v mokru mi v zivote neklouzaly. Ony ty prave byly vyrobeny pro pouzivani na jachtach a lodich, tak by ani klouzat nemely…

• Citovat
  • Upravit
3839
27.2.13 09:30
@Hanka1 píše:
ja nevim, ale mam uz asi treti par pravych Crocsek a v mokru mi v zivote neklouzaly. Ony ty prave byly vyrobeny pro pouzivani na jachtach a lodich, tak by ani klouzat nemely…

Souhlas, stejna zkusenost. Crocs original mam na zahradu, syn uz ma 3., beha v nich kolem bazenu (vnitrni i venkovni) a jeste nikdy mu v tom neujela noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.2.13 09:38
@Black_Orchids píše:
Souhlas, stejna zkusenost. Crocs original mam na zahradu, syn uz ma 3., beha v nich kolem bazenu (vnitrni i venkovni) a jeste nikdy mu v tom neujela noha.

ja je taky kupuju detem, mladsi mela prvni ve dvou letech, v lete v nich litaj venku a k vode jsou uplne idealni a pres zimu je maji misto backor.

• Citovat
  • Upravit
7725
27.2.13 09:44

Nedávno byla akce v Globusu na crocsy - stály 99kč. Takže zkus pohlídat akce v hypermarketech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková