Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky zdravím, nevíte prosím kde koupit v Pardubicích nebo okolí bačkůrk Befado vel. 18-19? Moc děkuji předem za tip ![]()
Na 17. listopadu, vedle zdravotnických potřeb má pán Befada i Raweksky. Připravujou i webovky, ale zatím nejsou spuštěný.
@peta.nohejlova není zač, hlavně dobře pořiďte, když jsem v lednu kupovala já, tak pán neměl zrovna v bačkůrkách moc na výběr, ale jedny pro nás měl
. Taky to bylo v době, kdy se dělají inventury, tak teď už budou snad zásobováni ![]()
Oživuji tuto diskuzi. Výše uvedený obchod už je zrušený. Potřebovala bych bačkůrky pro dcerku vel. 28-29, aby měly pásek na suchý zip na utažení, gumičky ji nestačí.
Díky za typ i na nějakou jinou značku, kterou je možné koupit v Pardubicích.
@masa.dis Ahoj, já jsem také chodila do toho obchůdku, a tak přemýšlím, kde budu kupovat letos celoroční botky. Doporučen mi byl akorát Deichman a jejich Elefanten, ale ještě jsem se tam koukat nebyla, zda jsou dobré a nejsou předražené. Pokud na něco v Pardubicích narazíš, prosím taky o info.
@katscha píše:… no o Deichmanovi nejsem přesvědčená. Ještě mají botky v obchůdku kousek blíž k Tř. Míru „na kulatým rohu“, má tam paní Superfity a Fare.
@masa.dis Ahoj, já jsem také chodila do toho obchůdku, a tak přemýšlím, kde budu kupovat letos celoroční botky. Doporučen mi byl akorát Deichman a jejich Elefanten, ale ještě jsem se tam koukat nebyla, zda jsou dobré a nejsou předražené. Pokud na něco v Pardubicích narazíš, prosím taky o info.
@masa.dis Tam jsem kupovala zimní Superfitky. Taky tam kouknu. Třeba se ještě někdo ozve a poradí…