Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky
chtěla jsem se poptat zda jste měli někdo stejný problém. V dubnu jsem si koupila v Hervisu boty Shape UPS původní cena 2500 ve slevě 1400,nošené jsou 5 měsíců,
reklamovala jsem je neb mě prastli ve švu je tam normálně díra velikost půl cm hned jsem to šla reklamovat.
Dnes mě bylo řečeno, že je to zamítnuto a to protože jsem boty špatně ošetřovala
když jsem se vedoucího prodejny zeptala jestli mě teda může říct jak mám pečovat o obuv za tyto peníze aby mě po 5 měsících nošeníne praskli ve švu tak nedokázal odpovědět prý to můžu znovu reklamovat to jsem udělala a boty tam zase nechala ale jakou mám šanci že mě to uznají?
Zdravím zkusit jim pohrozit COikou oni maji povinnost tam reklamaci poslat…já zazila reklamaci bot za 2100 taky mi prasky ve svu a chlap k tem botam cuchal bylo to divny…a nakonec vratili penize…oni delaji ze zakazniku debily..pohrozit a kdyztak na COI poslat stiznost…toto delaji v mnoha obuvnictvich…
Musíš říct, že jsi boty používala a starala se o ně dle návodu k použití. Já koupila slevněné zimní boty za 550Kč, praskly mi obě boty a na reklamaci mi řekli, že byly intenzivně nošeny, což zapříčinilo prasknutí…a šmitec. Jestli nesouhlasím, tak si mám nechat udělat znalecký posudek od soudního znalce…Stojí to 3600Kč…šmejdi
No právě je to složité a pokud jsem to dobře pochopila tak oni ty boty ani nikam neposlali ale rozhodl o tom někdo na prodejně
@banánice o reklamaci mohou rozhodnout rovnou na prodejne pokud je situace jednoznacna.
Já jsem dělala v Humanicu a měla jsem nastarosti reklamace a byla jsem ztoho nešťastná. Rozuměla jsem tomu jak koza petrželi a musela jsem sama rozhodovat otom, komu vrátím peníze a komu ne. Byla mi ztoho na
Jeden pán mě tam málem profackoval, když jsem mu řekla, že mu prostě peníze nedáme, že se o boty řádně nestaral a takový te kecy. Já to musela řikat a vůbec se mi to nelíbilo (musela jsem se naučit tabulky a podle nich obuv posuzuovat). Pak jsem zavolala vedoucímu, ať si to de vyřešit sám, že na takovýhle věci nemám nervy. Jedna paní po mě hodila botama. No a jak to vyřešit když jim byla reklamace zamítnuta? Prostě si na vlastní náklady nechat udělat soudní posudek. Když pohrozili zákazníci ČOIkou, prdlašku si ztoho dělali, protože to měli prostě vošéfovaný. Za celou dobu tam ČOIka nebyla. Prostě se ničeho nedomůžete. Když to byly levný boty, peníze jsme vraceli, když drahý, tak se dělali takovýhle ofuky. S děláním reklamací jsem jim pak sekla. Na dělání z lidí voly jsem fakt neměla. ![]()
Ale dříve se ty boty někam posílaly nechápu jak někdo kdo otom nemá ani páru může rozhodnout o boty jsem se starala jak jsem měla a to že prostě praskli ve švu to jsem ovlivnit teda nemohla
jsem zvědavá pokud neuspěnu nechám si udělat posudek
No vidíš mi máme čojku v práci každou chvíly, možná po velkejch firmách tak nechodí
Po měsíčním nošení jsem měla díry v obou podpatcích a reklamace byla zamítnuta kvůli častému nošení bot. Prý mi při prodeji bylo řečeno, že si je mám nechat podbít. Kdyby mi to někdo řekl, tak si je v životě nekoupím
. Pozor na módní obuv, u těch zamítají reklamace
.