Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj všem,
kdo z vás má doma sandálky adidas akwah, jste s nimi spokojeni??? Vypadají moc hezky, ale jsou dobré? Co čtu, tak mají měkkou stélku, jsou ze syntetiky, takže asi žádný zázrak to nebude
Ale prodávají je docela za slušnou cenu… Našla jsem je hodně v inzerátech (většinou je měli 2× na sobě a prodávají za 199kč, proto se mi zdají podezřelé. Nevyhovují a zbavují se jich??
) ![]()
Sháním boty pro holčičku (2 roky) k moři. Tak jsem si říkala, že by mohly pro tyto účely posloužit???
Popřípadě jaké botičky k moři doporučíte??? Na boty typu „crocs“ se mi zdá, že je pro dvouleté dítě ještě moc brzy ne??? ![]()
Ja bych koupila radeji Crocs, pokud ti v nem dite vydrzi. Moje strasi dcera nesnasela ty „cupliky“, ale je to zdravotni obuv.
Dcera mela i ty adidasky a nepamatuju si, ze bychom s nimi meli problem. K mori ideal.
Ale zkusila bych ji nazout v obchode ty Crocs.
@Weru píše:
Ja bych koupila radeji Crocs, pokud ti v nem dite vydrzi. Moje strasi dcera nesnasela ty „cupliky“, ale je to zdravotni obuv.
Dcera mela i ty adidasky a nepamatuju si, ze bychom s nimi meli problem. K mori ideal.
Ale zkusila bych ji nazout v obchode ty Crocs.
díky za příspěvek ![]()
Crocs asi v obchodě zkusím, co na botičky bude malá říkat, zda v nich zvládne chodit..
Mne prijdou k mori dobry, my meli u more slavny crocsy (ve 20 mesicich dcery), a jak ma mala uzkou nozicku, tak neustale padaly a dostavaly se do nich kaminky nebo pisek. K bazenu jsou super, ale k mori uz za sebe nikdy vice. Tedy pro male dite ![]()
Myslím že ty adidasky budou lepší, dají se upnout kolem nožky a jsou na suchý zip. Já ted taky řeším co koupit do vody atd.
@Margarita píše:
Myslím že ty adidasky budou lepší, dají se upnout kolem nožky a jsou na suchý zip. Já ted taky řeším co koupit do vody atd.
děkuji, asi je koupím.. snad trefím velikost ![]()
My jsme měly botky adidas přesně tyhle jen červene a měly jsme je na nohou asi třikrat a to z duvodu že se v nich male chodilo špatně tvrdila že ji bolí nožičky a taky v nich docela dost zakopavala a jak je předek volný tak si okopala prstíky nosily jsme je tedy ve městě to je pravda ale i tak bych ji už uplně otevřené nekoupila pak jsme nosily crocs a to jsme byly spokojene obě dvě ![]()
@Kačka.1985 píše:
My jsme měly botky adidas přesně tyhle jen červene a měly jsme je na nohou asi třikrat a to z duvodu že se v nich male chodilo špatně tvrdila že ji bolí nožičky a taky v nich docela dost zakopavala a jak je předek volný tak si okopala prstíky nosily jsme je tedy ve městě to je pravda ale i tak bych ji už uplně otevřené nekoupila pak jsme nosily crocs a to jsme byly spokojene obě dvě
a kolik malé bylo, když je měla??? My tedy loni měli první sandálky a také s otevřenou špičkou a v pohodě.. ale byly kožené, stélku měli pevnou.. tyto jsou asi opravdu měkčí.. k moři by třeba stačily.. ![]()
Sandalky jsme měly když bylo malý 2,5 u moře je to něco jiného pokud tam bude písek u kamínku bych měla strach že budou do botek lítat a tlačit moji malé vadil i šterk a prach když se ji tam dostal ![]()
Tyto botky jsou určené přímo do vody, tam podle mě svůj účel splní a lépe než crocsy, ale na normální chození bych je nedávala ![]()
Do vody určo budou dobrý ale otázka jestli zakladatelka chce botky mit využity i na normalní letní chození?
Já když hledala nejlepší boty na doma, protože máme s klukem problémy, koupila jsem i crocsy a nosil je úplně v pohodě
My je měli k moři, ale uz bych do nich nesla, bylo na nich fajn že jim nevadi voda, ale mala z nich mela odřenou nožičku a není to na žadne vetší nošení. Takže my používame crocs a do vody kupuju primo boty do vody ty neoprenove jspou nejlepsí, krasne se nozicce prizpusobí, kaminky se do nich nedostanou. Do sandalu i crocsu se kaminky dostanou.