Sandále Adidas akwah

11.2.13 15:18

sandále adidas akwah

Ahoj všem,

kdo z vás má doma sandálky adidas akwah, jste s nimi spokojeni??? Vypadají moc hezky, ale jsou dobré? Co čtu, tak mají měkkou stélku, jsou ze syntetiky, takže asi žádný zázrak to nebude :think: Ale prodávají je docela za slušnou cenu… Našla jsem je hodně v inzerátech (většinou je měli 2× na sobě a prodávají za 199kč, proto se mi zdají podezřelé. Nevyhovují a zbavují se jich?? :think: :oops: ) :P
Sháním boty pro holčičku (2 roky) k moři. Tak jsem si říkala, že by mohly pro tyto účely posloužit???

Popřípadě jaké botičky k moři doporučíte??? Na boty typu „crocs“ se mi zdá, že je pro dvouleté dítě ještě moc brzy ne??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
11.2.13 15:29

Ja bych koupila radeji Crocs, pokud ti v nem dite vydrzi. Moje strasi dcera nesnasela ty „cupliky“, ale je to zdravotni obuv.
Dcera mela i ty adidasky a nepamatuju si, ze bychom s nimi meli problem. K mori ideal.
Ale zkusila bych ji nazout v obchode ty Crocs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 15:33
@Weru píše:
Ja bych koupila radeji Crocs, pokud ti v nem dite vydrzi. Moje strasi dcera nesnasela ty „cupliky“, ale je to zdravotni obuv.
Dcera mela i ty adidasky a nepamatuju si, ze bychom s nimi meli problem. K mori ideal.
Ale zkusila bych ji nazout v obchode ty Crocs.

díky za příspěvek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 15:33

Crocs asi v obchodě zkusím, co na botičky bude malá říkat, zda v nich zvládne chodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.2.13 15:37
@Marťulililinka píše:
díky za příspěvek :palec:

Nemas zac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.2.13 15:38

Mne prijdou k mori dobry, my meli u more slavny crocsy (ve 20 mesicich dcery), a jak ma mala uzkou nozicku, tak neustale padaly a dostavaly se do nich kaminky nebo pisek. K bazenu jsou super, ale k mori uz za sebe nikdy vice. Tedy pro male dite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
11.2.13 15:47

Myslím že ty adidasky budou lepší, dají se upnout kolem nožky a jsou na suchý zip. Já ted taky řeším co koupit do vody atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 15:49
@Margarita píše:
Myslím že ty adidasky budou lepší, dají se upnout kolem nožky a jsou na suchý zip. Já ted taky řeším co koupit do vody atd.

děkuji, asi je koupím.. snad trefím velikost :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.2.13 15:51

My jsme měly botky adidas přesně tyhle jen červene a měly jsme je na nohou asi třikrat a to z duvodu že se v nich male chodilo špatně tvrdila že ji bolí nožičky a taky v nich docela dost zakopavala a jak je předek volný tak si okopala prstíky nosily jsme je tedy ve městě to je pravda ale i tak bych ji už uplně otevřené nekoupila pak jsme nosily crocs a to jsme byly spokojene obě dvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 15:53
@Kačka.1985 píše:
My jsme měly botky adidas přesně tyhle jen červene a měly jsme je na nohou asi třikrat a to z duvodu že se v nich male chodilo špatně tvrdila že ji bolí nožičky a taky v nich docela dost zakopavala a jak je předek volný tak si okopala prstíky nosily jsme je tedy ve městě to je pravda ale i tak bych ji už uplně otevřené nekoupila pak jsme nosily crocs a to jsme byly spokojene obě dvě ;)

a kolik malé bylo, když je měla??? My tedy loni měli první sandálky a také s otevřenou špičkou a v pohodě.. ale byly kožené, stélku měli pevnou.. tyto jsou asi opravdu měkčí.. k moři by třeba stačily.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.2.13 16:08

Sandalky jsme měly když bylo malý 2,5 u moře je to něco jiného pokud tam bude písek u kamínku bych měla strach že budou do botek lítat a tlačit moji malé vadil i šterk a prach když se ji tam dostal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
11.2.13 16:09

Tyto botky jsou určené přímo do vody, tam podle mě svůj účel splní a lépe než crocsy, ale na normální chození bych je nedávala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.2.13 16:15

Do vody určo budou dobrý ale otázka jestli zakladatelka chce botky mit využity i na normalní letní chození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.2.13 17:00

Já když hledala nejlepší boty na doma, protože máme s klukem problémy, koupila jsem i crocsy a nosil je úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.2.13 17:08

My je měli k moři, ale uz bych do nich nesla, bylo na nich fajn že jim nevadi voda, ale mala z nich mela odřenou nožičku a není to na žadne vetší nošení. Takže my používame crocs a do vody kupuju primo boty do vody ty neoprenove jspou nejlepsí, krasne se nozicce prizpusobí, kaminky se do nich nedostanou. Do sandalu i crocsu se kaminky dostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková