První botičky - Fare, Superfit, Essi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1914
16.2.13 22:12

První botičky-Fare, Superfit, Essi?

Ahojky maminky, premyslim nad znackou prvnich boticek pro malou.. Byla jsem rozhodnuta pro Fare, ale jak se v tom tak hrabu, prijde mi lepsi Superfit nebo Essi? Mate s temito znackami zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
16.2.13 22:17

Obamoji kluci měli první DPK :-), Essi nemaj Žirafu, takže ty já isobně vynechávám od té doby, co jsem to zjistila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
16.2.13 22:19

@kate02 Co znamena „nemit zirafu“? :)

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
16.2.13 22:21

@chatwenna že jsou špatný, já ale žirafy zkoumám jen v zoo a taky žijem a chodíme :-)

• Citovat
  • Upravit
1000
16.2.13 22:22

Essi mi doporučila neuroložka. Nemít žirafu znamená, že obuv není certifikovaná jako zdravotně nezávadná. Teď beru vše, co je k dostání v lékárně. A Essi tam je, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
16.2.13 22:23
@ohýnek píše:
@chatwenna že jsou špatný, já ale žirafy zkoumám jen v zoo a taky žijem a chodíme :-)

Tak špatný vyloženě být nemusí. Jednoduše nejsou certifikovaný. „Žirafa“ je certifikát zdravotní nezávadnosti.

• Citovat
  • Upravit
6381
16.2.13 22:25

Ahoj, syn měl první DPK, chodilo se mu v nich nejlépe, byly ohebnější než ty ostatní co jsme zkoušely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.2.13 22:26

My mame Superfity, maly spatne chodil, doporucila to neurolozka i rehabilitacni. Jsou lehouke, podrazka se ohyba tam, kde ma, pevne na kotniku. Fare jsou moc tvrde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
16.2.13 22:30

Tak za nás - my měli první Santé, Essi malému nesedí, Fare jsme nezkoušeli a Superfity máme moc rádi, pak ještě kupujeme Adidasy a ty Santé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
16.2.13 22:30

Taky jsme měli Superfitky, první i druhé, ale teď již kupuju jiné značky, ty Superfity jsou malému úzké ve špičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
16.2.13 22:31

Doufam, ze se zakl. nebude zlobit, ze ji zatentim diskuzi, ale potrebovala bych poradit taky trosku (trosku dost) :) Protoze se v te detske obuvi placam :) Mam pro maleho na jaro capacky DC (skejtova znacka - pouze na „paradu“), na leto mam sandalky sice chodici, ale velmi mekke a na podzim mam Adidasky, klasicke tenisky, rok mu bude v zari… A ted zjistuju, ze by mel snad mit jeste nejake kotnikove boty na prvni krucky (i na doma???)… Myslite, ze by mohl mit treba kotnikovou adidasku? - mne se ty detske znacky moc nelibi :think: A ta kotnikova boticka ma mit mekkou podrazku jako capacek nebo tvrdou jako chodici bota??? A jak dlouho by mel chodit v te kotnickove a kdy mu muzu dat klasickou tenisku?

• Citovat
  • Upravit
143
16.2.13 22:32

Jo, je fakt, ze vetsina superfitu je na stihlejsi nozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
16.2.13 22:34
@Bami píše:
Jo, je fakt, ze vetsina superfitu je na stihlejsi nozku

tak malý úzkou nožku a nízký nárt rozhodně nemá a sedí nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
16.2.13 22:36

@chatwenna no někdo doporučuje kůži, pevný kotník a středně měkou podrážku, ale já bych řekla, že je nejlepší na doma kožená capáčka - capiky.cz - třeba a na ven klidně kotníkovou adidasku - si myslím, že je to hodně kvalitní obuv - kupujeme na jaro i podzim. A Superfity máme zimní a otevřené tenisky na přechody + herny. Když dáš na doma uzavřenou adidasku, tak se dítku bude noha potit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
16.2.13 22:37

@chatwenna My začínali sandálkama Essi - na radu neuroložky. Chodila v nich doma kolem nábytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková