Levné letenky do Benátek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.12.13 16:36

levne letenky do Benatek

Ahojky holky,

Pomuzete mi nekdo prosim najit nejlevnejsi letenky do Benatek? Pro 2 dospele osoby.
Termin v lednu bud 10.-12. nebo 18.-21.1.
Ja uz se v tom jaksi ztracim :mrgreen: Popripade pokud nekdo mate nekoho v cestovce a byla by mozna sleva za nejakou tu lahvinku :mrgreen: dekuji moc!

Je to darek k Vanocum pro blizkou kamaradku.

Dekuji o zachovani anonymity :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35718
11.12.13 16:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.12.13 17:30

levné letenky do Benátek

Ahoj, 10.-12.1. letí přímo nízkonákladovka AirOne (pro netto cenu se koukni přímo na stránky letecké společnosti www.flyairone.com, nikde jinde to levnější nenajdeš), mně systém dává cenu za letenku cca 3.300,– Kč vč. tax a vč. poplatku za odbavené zavazadlo. V ten druhý termín přímky neletí, létají pouze pondělí, pátek a neděle. A pokud jsou lety s přestupem, tak se samozřejmě navýší cena o vyšší letištní taxy. Jinak v dnešní době jsou díky všem těm letenkovým internetovým vyhledavačům ceny paušálů tak strašně sražené dolů, že rozhodně nečekej nikde v cestovce slevu za letenku například tisícovku. Naprostá většina cen, co od dopravců dostáváme, jsou netto a prodejci si k nim pouze přidávají manipulační poplatky a nikdo si většinou kvůli konkurenci nedovolí dát vyšší než cca 200-500,– Kč.

Příspěvek upraven 11.12.13 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.12.13 18:42

Ahoj, koukni na www.wizzair.com, my máme letenky příští týden do Benátek za 350,– Kč :-) Je pravda, že dáš 700,– za nějakou registraci, ale i tak to vyjde pořád hodně výhodně, letenky v termínu, který ty píšeš, kolem 500,– podrobně jsem to nestudovala, tak tam určitě koukni a uvidíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.12.13 19:53

Ahoj, Ameliie má pravdu, na wizzair jsem úplně zapomněla. Jen létají na jiné letiště - Treviso. Lety ti vychází přesně na ten druhý termín. Letenka vyjde v základu bez registrace na 900 bez zavazadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.13 12:09

@Gina @Ameliie diky diky damy. Mrknu na to :palec:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie