Levné letenky Praha-Gerona (Španělsko)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14871
26.12.14 15:20

Levné letenky Praha-Gerona(španělsko)

Ahoj holky, už teď pokukuji po letenkách do Španělské Gerony, plánujeme letět v létě–červenec, srpen, září-podle cen letenek, nehledá někdo taky? Nebo není tu někdo, kdo by poradil nějaké za dobrou cenu? Zatím jsme našla jen od smartwings, ale zatím bez akce, klasická cena..myslela jsem že bude o něco lepší, když bych bookovala už takhle brzy :mrgreen: no musím hledat dál, jestli se náhodou něco neobjeví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
30.12.14 02:09

Wizzair už tam z Prahy nelítá, nejblíže z Katowic a ceny nic moc. mrkla jsem zkusmo i na Vueling (ty jsem tedy využila spíš po šp.) a z prahy létají, teď na září letenka tam za 55 zpět za 65 éček, když si vzpomenu, že jsem mívala za 40-50 zpáteční, připadá mi to fakt dost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.12.14 12:14

@madlicka no nejlevnější jsem právě našla od smartwings, jen ten letový řád naprd-ty časy…čsa je strašně drahý, airfrance přestupy, no čekal bych to levnější, mrknu třeba za měsíc, když jde cena paliva dolů…ale i tak děkuju za mrknutí :kytka:
S Vuelingem lítá teta sem k nám, když letí na návštěvu..ale lítá z Barcelony,. chtěla bych Geronu, jelikož to máme nejblíž do tossy, kde bydlí…jsme 4 takže říkala, že do Barcelony pro nás svoz nesežene a cestovat na vlastní pěst s dětma se mi moc nechce, naposledy, když jsme jela Barcelona-Lorett vlakem tak nám ukradli prachy i s cestovníma dokaldama a ještě tamy byla výluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
30.12.14 15:19

@Boudice23 to je ostrý s tím vlakem. Já po šp. brala většinou bus kvůli ceně ale jinak s vlaky zkušenost dobrá.

ještě se možná objeví nějaká super nabídka Ryanairu z Bruselu nebo Londýna Stanstedu na který navazuje levný Ryanair z/do Prahy, ale časově s dětma to teda obvykle zavrhuju i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.12.14 15:23

Zdravím madličku :mavam: máš pravdu, tolik možností a s přestupy je to s dětmi naprd :zed:
já teď koukám na www.cestujlevne.com, tam je lákavých nabídek, třeba se něco objeví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.12.14 15:24

@madlicka no byl to masakr, pár dní před odjezdem a my museli druhý den zpět do barcelony na ambasádu, aby nám udělali náhradní doklady… bylo to teda jen tak tak :zed:
Snad se něco objeví, no přinejhorším nás letenka za 7tisíc nemine, no to se fakt vyplatí :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.12.14 16:58
@Boriska píše:
Zdravím madličku :mavam: máš pravdu, tolik možností a s přestupy je to s dětmi naprd :zed:
já teď koukám na www.cestujlevne.com, tam je lákavých nabídek, třeba se něco objeví :D

díky, neznám a mrknu tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario