Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, chci se vás zeptat zda znáte nějakou internetý obchod v čr s hezkým oblečením..něco jako ALi, ebay ale nechci dlouho čekat a řešit případně nějaké problémy:)
@Tiger-lily U vietnamců nakupuje spoustu lidí, nerada bych potkávala lidi co mají stejné oblečení ![]()
Na Bonprix jsem objednala jednou a nikdy více, jsou to hadry, které jsou podle mě polské a tam stojí polovinu, to vem čert ale ta kvalita./ Vietnamci a Aliex.je na jedno brdo./ Oblečení na internetu už nekupuji-výjimečně Tchibo.
@verulée píše:
@Tiger-lily U vietnamců nakupuje spoustu lidí, nerada bych potkávala lidi co mají stejné oblečení
Tak v tom případě ale nemůžeš chtít levné a modní…
@Teeeri záleží co. já mám od bonprix 3× šaty, 2 topy a 2 sukně a super.. chce to číst recenze.
ono slovní spojení MODNÍ a LEVNÉ prostě nejde dohromady.
pak jedině takko, new yorker a podobně, kvalitou odpovídající vietnamcům
@bambooska čtu recenze.Byla jsem zklamaná.
Je pravda, že v sekáči najdeš levné a nadčasové kousky- chce hledat
@lleennttiillkkaa píše:
@verulée sekáče.
JO, to je vlastně fakt, takhle jdou ulovit dost zajímavé kousky ![]()
@j.a.n.i1 jen musí mít člověk kliku a hodně času. Co mám děti, je to těžký
ale v jednom mají dětský koutek.
@verulée Zkus určitě votocvohoz. Můžeš si to stáhnout i jako appku do mobilu. Pěkné, většinou značkové věci, méně či více nošené už za super ceny
Jinak pak to Takko a třeba New Yorker (ale jeho kvalita jde poslední dobou dost do kopru, zlatí vietnamci
)
Jojo, díky přes votocvohoz jsem už objednávala, a byla jsem maximálně spokojená!:) jen jsem se chtěla zeptat jestli existujou nějaké jiné internetové obchody:-)