Levné nákupy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Levné nákupy
Ahojík maminky a těhulky!! ![]()
Potřebovala bych poradit internetový obchůdek,kde by se dalo koupit „vše“najednou a za dobré penízky ![]()
Chybí mi ještě např.rychlozavinovačka,kojící polštář,deka do kočárku,kosmetické a hygienické potřeby do porodky,stahovací kalhotky,kojící podprsenku a nechce se mi objednávat každou věc extra,už jen kvůli poštovnému. ![]()
Jestli máte nějaké oblíbené stránky,popřípadě kde jste nakupovaly a byly spokojené,tak sem s nimi????Budu se těšit na vaše návrhy!!
Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
já docela ráda nakupuji na www.rajmaminek.cz ale nevím, jestli je to tam nejlevnější… ![]()
Jinak bych asi zkusila mimibazar a projít si postupně nabídky prodávajících a kde toho bude nejvíc, tak tam objednat.
Ještě je známý obchod www.malvik.cz ale taky to tam není nejlevnější…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
www.batolatko.cz
Tam jsem pokoupila vše najednou já
spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji!!!!!
Malvika jsem také našla
Mrknu!Jůů,to je náhodička,zrovna ted jsem na Batolátko také narazila,a musím souhlasit,nemají tam draho!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus projit. Ja tam toho dost a levně nakoupila
kojenecke-obleceni.eu , batolatko.cz nebo rajmiminek.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myslím, že v jednom eshopu všechno najenou nenajdeš ![]()
je lepší proklikávat a hleddat a hledat..protože oni v jednom sice třeba budou mít všechno..ale jednu věc najdeš támhle levnějc a támhle zase nějakou hezčí..atd, atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt no!Musím vše projít a prohlídnout,naštěstí výběr je různý a např i ty rychlozavinky jsou od 180kč-až po 1300
, uvidím,co s poštovným,jak to vyjde!!Děkuji za rady!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vybírej z rozmyslem ![]()
já jsem třeba furt taky někde něco klikala a pak jsem měla toho spoustu a využila jsem půlku z toho:-) ale nikdy jsem neodolala- támhle s emi něco líbilo, támhle taky něco..je to strašnej chyták na maminky s kterýma cloumaji hormony:-) alespon já jsem to tak měla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já budu dost věcí půjčovat
ale to je fakt zrádné-ty nákupy,nabídka je velká
ale já mám seznam-co je potřeba,a toho se fakt budu držet!!Pač nekrademe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer,
několikrát jsem nakupovala na http://www.detskydum.cz/
Myslím, že by mohli mít všechno, co zakladatelka vyjmenovala. Při nákupu nad 1000 korun je poštovné zdarma a navíc mají garanci nejnižší ceny - pokud objevíš úplně stejné zboží jinde levněji, prodají Ti ho za stejnou cenu (podrobný postup je třeba prostudovat u nich a řešit cenu ještě před objednávkou, ale není to těžké zvládnout).
Občas sice něco popletli, ale reklamaci se snažili zvládout rychle a ochotně.
Tak hodně štěstí při nákupech.
Emi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wau, díky za tip!! Vypadá to moc lákavě… nevím jestli ti budu ještě děkovat až tam utratím všechny prachy na měsíc
![]()
- Citovat
- Upravit