Levné nákupy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15280
18.1.11 19:57

Levné nákupy

Ahojík maminky a těhulky!! :-)
Potřebovala bych poradit internetový obchůdek,kde by se dalo koupit „vše“najednou a za dobré penízky :wink:
Chybí mi ještě např.rychlozavinovačka,kojící polštář,deka do kočárku,kosmetické a hygienické potřeby do porodky,stahovací kalhotky,kojící podprsenku a nechce se mi objednávat každou věc extra,už jen kvůli poštovnému. :zed:
Jestli máte nějaké oblíbené stránky,popřípadě kde jste nakupovaly a byly spokojené,tak sem s nimi????Budu se těšit na vaše návrhy!!
Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
18.1.11 20:11

Ahoj,
já docela ráda nakupuji na www.rajmaminek.cz ale nevím, jestli je to tam nejlevnější… :nevim:
Jinak bych asi zkusila mimibazar a projít si postupně nabídky prodávajících a kde toho bude nejvíc, tak tam objednat.
Ještě je známý obchod www.malvik.cz ale taky to tam není nejlevnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.11 20:14

www.batolatko.cz
Tam jsem pokoupila vše najednou já :palec: spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
18.1.11 20:20

Holky děkuji!!!!! :-) Malvika jsem také našla :-) Mrknu!Jůů,to je náhodička,zrovna ted jsem na Batolátko také narazila,a musím souhlasit,nemají tam draho!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.1.11 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
18.1.11 20:57

Děkují!!!!!!!! :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.1.11 21:05

Zkus projit. Ja tam toho dost a levně nakoupila :palec: kojenecke-obleceni.eu , batolatko.cz nebo rajmiminek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.1.11 21:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.1.11 21:46

myslím, že v jednom eshopu všechno najenou nenajdeš :-(
je lepší proklikávat a hleddat a hledat..protože oni v jednom sice třeba budou mít všechno..ale jednu věc najdeš támhle levnějc a támhle zase nějakou hezčí..atd, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
19.1.11 08:48

To je fakt no!Musím vše projít a prohlídnout,naštěstí výběr je různý a např i ty rychlozavinky jsou od 180kč-až po 1300 :roll: , uvidím,co s poštovným,jak to vyjde!!Děkuji za rady!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
19.1.11 10:44

vybírej z rozmyslem :mrgreen:
já jsem třeba furt taky někde něco klikala a pak jsem měla toho spoustu a využila jsem půlku z toho:-) ale nikdy jsem neodolala- támhle s emi něco líbilo, támhle taky něco..je to strašnej chyták na maminky s kterýma cloumaji hormony:-) alespon já jsem to tak měla.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
19.1.11 19:07

Tak já budu dost věcí půjčovat :palec: ale to je fakt zrádné-ty nákupy,nabídka je velká :mrgreen: ale já mám seznam-co je potřeba,a toho se fakt budu držet!!Pač nekrademe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.1.11 19:48

Hezký večer,

několikrát jsem nakupovala na http://www.detskydum.cz/

Myslím, že by mohli mít všechno, co zakladatelka vyjmenovala. Při nákupu nad 1000 korun je poštovné zdarma a navíc mají garanci nejnižší ceny - pokud objevíš úplně stejné zboží jinde levněji, prodají Ti ho za stejnou cenu (podrobný postup je třeba prostudovat u nich a řešit cenu ještě před objednávkou, ale není to těžké zvládnout).

Občas sice něco popletli, ale reklamaci se snažili zvládout rychle a ochotně.

Tak hodně štěstí při nákupech.
Emi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
19.1.11 20:23

emi,děkuji za tip!!!!!!!!!!!!!! :palec: Mrknu k nim!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
4.6.11 15:38

wau, díky za tip!! Vypadá to moc lákavě… nevím jestli ti budu ještě děkovat až tam utratím všechny prachy na měsíc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat