Od kdy slevy v HM?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
od kdy slevy v HM?
ahoj
nevite od kdy jsou zlevnene veci v HM?? nikde jsem to nenasla, hledam obleceni pro deti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jizvikova, ja myslim, ze slevy uz davno jsou…minuly tyden jsme jeli kolem vylohy HaM a uz tam byly vsude napisy SALE.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:
ahoj
nevite od kdy jsou zlevnene veci v HM?? nikde jsem to nenasla, hledam obleceni pro deti
- Citovat
- Upravit
Michaelakkk píše:jizvíková píše:
ahoj
nevite od kdy jsou zlevnene veci v HM?? nikde jsem to nenasla, hledam obleceni pro detiahojky!! slevyv H&m už dávno jsou,alemoc tam toho není :-/ tov C&A je lepší výběr také tam už mají slevy a v tescu v cherokee sedá také vybírat
jo to máš pravdu, ve čtvrtek jsem v C&A koupila bodýčka, pyžamo a pár věcí i pro mne. Kdybych počkala, tak vychytám slevu i na kabát, co jsem si koupila dvěma týdny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
consi píše:Michaelakkk píše:jo to máš pravdu, ve čtvrtek jsem v C&A koupila bodýčka, pyžamo a pár věcí i pro mne. Kdybych počkala, tak vychytám slevu i na kabát, co jsem si koupila dvěma týdnyjizvíková píše:
ahoj
nevite od kdy jsou zlevnene veci v HM?? nikde jsem to nenasla, hledam obleceni pro detiahojky!! slevyv H&m už dávno jsou,alemoc tam toho není :-/ tov C&A je lepší výběr také tam už mají slevy a v tescu v cherokee sedá také vybírat
To já si šetřím napovánoční výprodeje do dráždan
tam mají ve levnější tak o 20% normálně ase slevama to bude ještě lepčejší ![]()
- Citovat
- Upravit
Michaelakkk píše:consi píše:To já si šetřím napovánoční výprodeje do dráždanMichaelakkk píše:jo to máš pravdu, ve čtvrtek jsem v C&A koupila bodýčka, pyžamo a pár věcí i pro mne. Kdybych počkala, tak vychytám slevu i na kabát, co jsem si koupila dvěma týdnyjizvíková píše:
ahoj
tam mají ve levnější tak o 20% normálně ase slevama to bude ještě lepčejší
tak to je pohoda, je fakt, že u nás jsou ty ceny hodně nadsazený
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
slunik píše:
A kdy zacinaji vyprodeje v Drazdanech ?
To nevím, ale tuším, že je to někdy po novém roce, nebo těsně před novým rokem, ažto zjistím napíšu sem, my se tam chystáme někdy začátkem ledna:-)
- Citovat
- Upravit
No nevim…v Drážďanech jsem koukala na bodýčka…tady v CaA stojí 75,– Kč a tam v CaA jedno stálo 5 Eur a více… ![]()
ale třeba něco ostatní tam levnější je…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už třeba v H&M nenakupuju. Ty věci jsou tak nekvalitní, že nevěřím vlastním očí. Hlavně že za to chtějí 900,–! Ani náhodou. Je tolik lepších obchůdků, kvalitnějších a zároveň levnějších. Aspoň pro mě teda:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nevíze, zda jsou už zimní výprodeje v H&M?? Odkdy??Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolika procentní tak??Já jen, jestli se mi tam vyplatí jet, nemám to moc blízko..není přebrané zboží, vybrané velikosti??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla předevčírem v německu ve dvou H&M A akce tále sou třeba z 10 euro na 5 atd.. vyprodáno zatím nějak nebylo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit