Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Rádi bychom s manželem strávili 2 dny v Praze, máme v plánu procházku, kino, večeři a 2. den aquapalace v Čestlicích. Sháníme ubytování na 1 noc, rádi bychom se vešli do 500 kč za 2 oosoby se snídaní, ale bojím se, že je to nereálné. Máte někdo nějaký tip? Díky
Se obávámm, že za tuto cenu v Praze možná seženeš tak leda ubytovnu, jako 250kč za osobu je fakt málo.
Se snídaní podle mě nereálné, ale pokud nevadí společná sociálka na chodbě, do těch 500 až 600 se vejdete na kolejích, třeba ČVUT, ČZU…
Do petistovky za oba asi leda nejaka kolej
Vim o jednom levnem takoveho kolejoviteho typu, ale noc stoji teda vice nez 250, a snidane tam neni ani omylem, wc sprcha na chodbe.
@herinkoj 500 kč se snídaní za 2? to je dost nereálné i v mnohem menších městech, natož v praze ![]()
@herinkoj 500 pro 2 se snídaní
? Tak to myslím ani ty študácký koleje se sociálkou na chodbě
Ale tak si přišetřete a myslím, že mimo sezonu by jste se do tisícovky pro oba se snídaní, někde na okraji Prahy vejít mohli.
To jsem taky našla, jenže to chceme 1. května tohle se může využít až od 4. A něco lehce dražšího??
Je to nápad narychlo, rodiče se nabídli, že pohlídají děti, vím, že je to dost těžké, ale tak zkusit to můžu, ne?
Hele, pokud máte v plánu kino, véču, čestlice, tak stejně to pojme několik tisíc. Asi bych už neřešila dát o pětikilo víc za ubytování. Anebo bych oželela třeba to kina a je to ![]()
Se snídaní tak 900, na periferiích Prahy. Prostě bych hledala v lokalitě, kde chcete bydlet.
@herinkoj píše:
Je to nápad narychlo, rodiče se nabídli, že pohlídají děti, vím, že je to dost těžké, ale tak zkusit to můžu, ne?
Jéééé vy se máte. Jeďte za každou cenu, když máte tak úžasnou příležitost. Co já bych za to dala
To ubytování pro dva za tisícovku a možná i s tou snídaní někde v penzionu na okraji myslím seženete. ![]()
A co třeba tohle: dvojlůžák do osmiset Kč - http://www.booking.com/…results.html?… hotel Interprug - kousek od metra Českomoravská a O2 areny - můžu doporučit…několikrát jsme tam přespali, když jsme jeli do Prahy ![]()
Příspěvek upraven 28.04.14 v 14:26
@herinkoj zkus vysokoškolské koleje, na Správě kolejí a menz UK a i jiných VŠ bys najít mohla.
Příspěvek upraven 13.06.15 v 16:29