Tip na cestovku Itálie

Anonymní
27.4.14 22:37

TIP na cestovku Itálie

Ahoj,
zůstala jsem sama s dětmi a ráda bych je vzala k moři. Cenově nejpřijatelnější se mi zdá Itálie, Chorvatsko. Cesta určitě busem, sama bych si netroufla řídit takovou dálku.
Máte prosím někdo tip na nějakou cenově přijatelnou cestovku, která zohledňuje dětské ceny?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
27.4.14 22:47

Busem jsem do Itálie jela s Comettem, kdyby se páni řidiči neztratili v Rakousku a nejeli jsme tam tím pádem o 4 hodiny déle, než bylo v plánu /můj žaludek to nesl těžce/, tak by to bylo celkem fajn :D Cena přijatelná, delegátka ok, akorát ti řidiči :roll:…ale jak to mají ted s cenami nevím, tak je třeba zkus kouknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
28.4.14 05:55

Ahoj nevím odkud jsi ale u nás se na to specializuje Kompas tour
Jezdí s nimi hodně děti a sami majitele tam přes sezónu jsou cenove podle me když koupis ve slevě super
Jen podotýkám kvalita nic moc jídlo také nic moc proste za tech par tisíc vc cesty asi odpovídající každopádně dětem se líbit bude je to přece moře jo a pisi o Itálii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
28.4.14 08:28

Jestli se aspoň trochu domluvíš anglicky (nebo máš někoho, kdo by ti pomohl napsat mail anglicky), tak nejlevnější varianta je se přímo domluvit na ubytování s hotelem a dopravu busem si zajistit zvlášť. Jídlo také vyjde levněji na vlastní pěst (restaurace, sama si vařit).
Je dost pravděpodobné, že hotel sám nabídne nějakou slevu, občas to delaji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí