Levné vs drahé UM, rozdíl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10923
4.4.25 05:53
@Anonymní píše: Více

Klasicka odpoved lekářů. Neco takovyho mi rekla mudr taky, kdyz jsem se ptala, jaky UM koupit. Jenze oni to slozeni nestudujou, vyrobci prubezne slozeni meni, vylepsuji.

Srovnatelny jsou urcite, kdyz vetsinu slozek musi obsahovat, zaroven ale pak maj kazda znacka i neco navic.

A docela by me zajimalo, jak v porodnici vedi, jestli ma pripadne novorozenec problem s prechodem na jiny UM. Rodila jsem u Apolinare a od propusteni o nas nikdo nikdy neslysel a uz vubec nezkoumal, na jakym UM mam dite. To uz pak resi clovek sam doma, pripadne s pediatrem samozrejme.

No, uz se v tom asi zbytecne stourame. :mrgreen:

Preju ti hodne stesti at jsi hlavne ty a mimco v poradku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.25 06:05

Mě ve složení DM UM hrozně vadí maltodextrin, ale je myslím až ve dvojce. Vyhýbala jsem se mu i v mléčných kasich, spíš jsem kvůli tomu teda kupovala nemlecne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.25 16:00
@DandátkoP píše: Více

Naprosto s tebou souhlasim, taky by me zajimalo, jak muze porodnice mit zkusenost s prechody mezi UM - leda by v Podoli delali nejaky pruzkum posleze u nekt. zenskych… :D

Kazdopadne moc diky za komentare a nazory! Mej se fajn :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.25 16:01

Zajimave, diky za komentar. A netusis co to je za slozku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.25 16:54

Noo, zjednodušeně je to prázdný sacharid, co rychle zvyšuje cukr v krvi a je dost spojovanej třeba s crohnovou poruchou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.25 19:00

A sakra :think: Diky za upozorneni, ja v tech slozenich proste neumim vubec cist…

Pak zjevne neplati to, ze zadna UM neni spatna a musi pro ni platit prisna pravidla… pak nechapu, co tam delaji takove slozky :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová