Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše: Více
Klasicka odpoved lekářů. Neco takovyho mi rekla mudr taky, kdyz jsem se ptala, jaky UM koupit. Jenze oni to slozeni nestudujou, vyrobci prubezne slozeni meni, vylepsuji.
Srovnatelny jsou urcite, kdyz vetsinu slozek musi obsahovat, zaroven ale pak maj kazda znacka i neco navic.
A docela by me zajimalo, jak v porodnici vedi, jestli ma pripadne novorozenec problem s prechodem na jiny UM. Rodila jsem u Apolinare a od propusteni o nas nikdo nikdy neslysel a uz vubec nezkoumal, na jakym UM mam dite. To uz pak resi clovek sam doma, pripadne s pediatrem samozrejme.
No, uz se v tom asi zbytecne stourame. ![]()
Preju ti hodne stesti at jsi hlavne ty a mimco v poradku. ![]()
Mě ve složení DM UM hrozně vadí maltodextrin, ale je myslím až ve dvojce. Vyhýbala jsem se mu i v mléčných kasich, spíš jsem kvůli tomu teda kupovala nemlecne.
@DandátkoP píše: Více
Naprosto s tebou souhlasim, taky by me zajimalo, jak muze porodnice mit zkusenost s prechody mezi UM - leda by v Podoli delali nejaky pruzkum posleze u nekt. zenskych… ![]()
Kazdopadne moc diky za komentare a nazory! Mej se fajn
![]()
Zajimave, diky za komentar. A netusis co to je za slozku?
Noo, zjednodušeně je to prázdný sacharid, co rychle zvyšuje cukr v krvi a je dost spojovanej třeba s crohnovou poruchou.
A sakra
Diky za upozorneni, ja v tech slozenich proste neumim vubec cist…
Pak zjevne neplati to, ze zadna UM neni spatna a musi pro ni platit prisna pravidla… pak nechapu, co tam delaji takove slozky ![]()