Levný dětský pokoj

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
21.8.16 15:19

Levný dětský pokoj

Dobrý den Maminky, poradíte mi prosím, kde by se dala koupit sestava do dětského pokojíku - pro holčičku? Jsou jí dva roky, a tak se mi do toho nechce investovat velké peníze. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mila.dka1
21.8.16 15:40

Já kupovala defacto vše v Ikea, komody Malm apod., taky jsem dělala pokojík malé, když jí byli 2.

• Citovat
  • Upravit
30811
21.8.16 16:00

Kamarádka koupila v bazaru, myslím na aukru - celý pokoj bez postele asi za 3tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.8.16 16:06

Sestavy koupíš v jakémkoliv nábytkovém řetězci.

Nejlépe mi z toho vychází Ikea, poměr kvalita x cena není vůbec špatný, rozhodně lepší jak nějaké Asko, Mobelix apod. Naše děti mají pokojíček Ikea (kromě postele teda, tu jsme si nechávali dělat u truhláře a z masivu) a jsme spokojení. Mluvím i za manžela, který řetězec Ikea z duše nenávidí, nechtěl to a nakonec nerad přiznal, že jsme udělali dobře. :mrgreen:

Máme sestavu Stuva, kterou lze variabilně stavět a kombinovat, část byla made in CZE. Dobře se to montovalo, dobře se to udržuje, naše děti ho rozhodně nešetří a pořád bez chyby. Jsme zkrátka po všech stránkách spokojení. Nás to tenkrát vyšlo cca na 18 tis., ale zařizovali jsme pokojíček dvěma dětem a měli jsme toho hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
21.8.16 16:45

My máme taky z ikey a malý ho dostal ve dvou letech. Jen postel jsme koupili jinde. Pokojik nás vyšel na cca 10 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
21.8.16 16:58

Ajoj my taky kombinovali z Ikei :) mame tri deti a zustal nam velky prostor na hrani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
21.8.16 19:03

My jsme nábytek koupili od polských sousedů / běžně se tu prodává v nábytcích. ikea není špatná, ale už ji má každý a nepřijde mi extra levná. postel jsme kupovali jinde- tu nám dělali na zakázku z masivu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný