Levný teambuilding

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
4.5.20 14:40

@Jitul.kaaa9 kouknu po něčem, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
4.5.20 14:40

@Kfětoslava Vím o jednom v Prášilech, zkusím kouknout. Díky. Ale už je vidím, jak držkujou, že do vejšek nepolezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.20 14:50

Nejlepsi? Proste chlastacka a prase. Me nekdo v praci rict ze se pojede na kole nebo poleze na hory tak se na to vykvaknu, to samy muj chlap. Co treba airsoft a pak to posezeni nekde v chatove osade?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
4.5.20 14:51

@Peggy54 No však takhle jsem to původně plánovala taky. Posezení, oheň nebo gril, soudek a pohoda. Vůbec nechápu tuhle posedlost nějaký sportovní aktivity, já osobně to nesnáším. Ale co mám dělat, ředitelovo nařízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20867
4.5.20 14:52

Proc vy se mate trapit vymyslenim a zarizovanim neceho, na co vam dotycny neni ani ochotnej dat dostatek financi?

Jinak vite, ze pro tolik lidi jde i objednat autobus na tu moravu? A sef si muze dojet na kole, kdyz je takovej cyklonacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14880
4.5.20 14:54
@Cenarius píše:
Proc vy se mate trapit vymyslenim a zarizovanim neceho, na co vam dotycny neni ani ochotnej dat dostatek financi?Jinak vite, ze pro tolik lidi jde i objednat autobus na tu moravu? Asef si muze dojet na kole, kdyz je takovej cyklonacek.
:D souhlas
nebo vlakem a autobus až od vlaku ke sklípku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
4.5.20 15:03

@Cenarius Protože je to moje práce marketéra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16123
4.5.20 15:08

Zkusila bych najít nějaký penzion, kde je dvoulůžák do tisícovky a je tam dostatečně velká rovná louka, kterou jsou ochotni posekat, a tam bych si zahrála softball (je to sport, ke kterému se málokdo dostane, nemusí se předvádět bůhví jaké výkony, a půjčit si někde pálku a pár rukavic není drahé). Ideálně k tomu ještě půjčit třeba luk/kuše a terče, aby si ti v tu chvíli neaktivní mohli kus dál zkoušet něco jiného.
Večeře a snídaně by se do té ceny měly taky narvat, a alkohol holt každý za své.
Nebo zkusit nějakou farmu s jízdami na koni, když to má někdo součástí ubytování, tak na ty jízdy poskytne výrazné slevy, to by ses taky mohla vejít (ale není to kolektivní sport).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
4.5.20 15:13

@Monikap3 co třeba paintball? Pak klasika oziracka třeba s pečeným prasetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
4.5.20 15:16

@Monikap3 nebo motokáry? To by taky mohlo většinu bavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.20 15:20

@Monikap3 tak to je sef sobec pokavad vylozene vice nez pulka vas o sport nestoji.. jeste me napadl nejaky barmansky nebo varici kurz a pak si to nekde vychutnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
4.5.20 15:41
@Jitul.kaaa9 píše:
@Monikap3 nebo motokáry? To by taky mohlo většinu bavit ;)

Bavit možná, ale když se koukám na ceny u jedné firmy, kde jsme před lety byli, tak je to nereálné

Pronájem tratě
s vyloučením veřejnosti, včetně restaurace
Po - Pá od 10:00 do 15:00 hod. každá hod. Kč 10.000,– bez DPH
Po - Ne od 15:00 do 19:00 hod. každá hod. Kč 16.000,– bez DPH
So - Ne od 11:00 do 15:00 hod. každá hod. Kč 16.000,– bez DPH
Po - Ne od 19:00 do 24:00 hod. každá hod. Kč 20.000,– bez DPH
Množstevní sleva na akci po 19:00 hod.
Po - Ne pronájem 2 hod. každá hod. Kč 19.000,– bez DPH
Po - Ne pronájem 3 hod. každá hod. Kč 18.000,– bez DPH
Po - Ne pronájem 4 hod. každá hod. Kč 17.000,– bez DPH
Po - Ne pronájem 5 a více hod. každá hod. Kč 16.000,– bez DPH

Upřímně, za tu cenu 1750 Kč na člověka to bude na hodně levné ubytování a stravu. Na moc dodatkových služeb už prostoru nezbývá.

Kdyby ten samý rozpočet měla na jeden večer, tak bych navrhla projížďku lodí po Vltavě. Nebo levnější variantu - pronájem většího prostoru s bowlingem, kde si můžou lidi vybrat, kdo chce hrát a kdo si jen kecat, ale to představu sportu nesplňuje. Ale to jsou jen samá kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
4.5.20 15:50
@Monikap3 píše:
Všem díky za tipy, bohužel všechyn mě napadly a hned vám řeknu, proč je nejde použít :)
1.) Vinný sklípek- Morava je prý daleko
2.) Voda- na té bylo loni
3.) Cyklovýlet vymyslel ředitel, takže bude těžké ho přesvědčit, že něco je lepší
4.) Výšlap- pan ředitel se vyjádřil, že pěšky nikam nejde.
5.) Penzion s večeří- super, ale těžko se vejdu do rozpočtu.Proto s tím mám takový problém :) Akcí jsem už organizovala spoustu, ale tahle mi dává zabrat. Kolektiv je různorodý, většinou teda pánové 20-50 let, dámy jsme 4 (29-50), sportovci i nesportovci. Napadl mě turnaj v badmintonu, to by nemuselo nikoho urazit ani nakrknout, kdo by nechtěl hrát, dělal by fanouška. Ale zase- kde, když se s jídlem, programem a ubytkem musím vejít do šibeničního rozpočtu? :D

Když nemáš peníze, nelez do lokálu. Vy budete nóbl podnik. Zkuste buřta na nádraží a kolečko na kole kolem parku, domů všichni mastnou tyčí a každý za svoje. ŽÁDNÝ CHLEBA ANI HOŘČICE NAVÍC!!! Je krize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
4.5.20 15:53
@Monikap3 píše:
@Cenarius Protože je to moje práce marketéra :D

Vy račte být Marketérka ve smyslu předstírání čehokoli? Jak musí být člověk vzdělán, aby mohl zodpovědně ohlupovat lid dělný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
4.5.20 19:58

Kupte si pytle, rukavice a běžte sbírat odpadky do lesa :lol: pak občerstvení a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat