Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla stejný problém
Ale neboj, ono si tělo řekne, ono to pak začalo být hrozně nepříjemný, přece jsem probděla pár nocí, protože mi na boku nešlo spát, ale na břiše to bolelo i se mi myslím zvedal žaludek… Teď už mám buben a mám takovou polohu na boku, horní nohu pokrčenou a přehozenou dopředu, takže jsem natočená trochu víc k matraci, bříško podložené poštářem a představuju si, že spím na břiše ![]()
Já ležim z poloviny na břiše ještě teď
Sice ne uplně jak bych ráda, ale jak vrazim peřinu mezi nohy, trochu podepřu pupek, tak jsem za chvíli v limbu
Joooo a jsem 32.týden ![]()
@Emmicka2012 já na břišel spím doteď
prostě pod sebe narvu polštář, na to sebe.. celý život spím na břiše, neusnu jinak
mmchdm, jsem 28 tt a pupek už rozhodně neschovám. Když si lehnu špatně, tak mi dítě max okope ![]()
Příspěvek upraven 19.05.14 v 19:47
@Emmicka2012 mě dokonce doktor nutil ležet na břiše, protože jsem měla hodně zakloněnou dělohu (kdo mě zná tak jsem tak ležela přesně sekundu než jsem se poblila
). Takže se tím vůbec netrap.
Usínám na břiše s pokrčenou nohou, jsem na konci 19tt, dokud je to příjemný tak proč ne ![]()
@Kyslíková tichá gratulace k metříku ![]()
@Kyslíková píše:
@Emmicka2012 Já budu ležet na břiše, dokud mi nebude překážet. Jinak totiž neusnu..
Také jsem ležela na břiše dokud to šlo. Bohužel až bylo břicho tak jsem se musela naučit usínat na boku..no trvalo to než jsem usla
Jen si vzpomínám jak jsem byla po porodu šťastná že už můžu ležet na břiše ![]()
Ležela jsem, dokud mi břicho nezavazelo. Nepřemýšlela jsem nad tím.
@CokeLady píše:
Jsem 21. tt., břicho malý, těhu není poznat. Když ležím na břiše - bez podepření, prostě normálně a nataženýma nohama, tak cítim takový tlukot v tom břiše… jako když občas slyšíte vlastní srdce, ale já ho v tom břiše jakoby cítím. Vlastní tlukot srdce. Je to normální? Pohyby to nejsou, je to pravidelný.
mě doktor říkal že v těhu se na břiše ležet nesmí ![]()
Jedna holčina v jedný diskuzi psala, že se na to ptala doktora a ten jí odpověděl, že prý do 30tt to nevadí, pak už by se nemělo.
Mám z Vašich příspěvků radost
Řešila jsem co dělat, když se na břiše probouzím. Jestli mě nemá začít chlap na noc přivazovat ![]()