Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, je to normální. nejslíš to bude tvoje břišní aorta. Mimino určitě ne.
Tak to jsi šikovná, je se bála ležet v těhu na břiše snad už od začátku a to jsem byla na něm zvyklá spávat vždy. Ale ono to vadí asi spíš až později. Ale myslím, že tlukot srdíčka miminka to necítíš, to pak jedině pohyby, ale to poznáš.
Hmm, tak to ti trochu závidím, že můžeš ležet na břiše. Já končím 23tt a stačí, když si lehnu na levý bok, pravou nohu ohnu v kolenu a přitáhnu si ji pasu, lehce si tak přilehnu břicho a už to tlačí. Nebo mě začne mrňous kopat, protože se mu to asi nelíbí.
![]()
No ja i když sedim tak vidim jak me to bricho tepe, tak nevim jestli je to normalni.
@lenkkka píše:
No ja i když sedim tak vidim jak me to bricho tepe, tak nevim jestli je to normalni.
I jáá takže to asi normální je
![]()
Ahoj holky, je to asi stupidni otazka ale je nebezpecne lezet v tehu na brise? jasny ze kdyz uz je brisko vetsi tak by na nem asi nikdo nelezel ale ja myslim jako ze zacatku? muze se neco stat? ja proste neusnu jinak nez na brise s jednou nohou pokrcenou
tak je nejaka hranice odkdy by se nemelo lezet na brise??? ![]()
Lezela jsem, dokud to bylo pohodlne. Zadny spatny nasledek to nemelo.
@Emmicka2012 Já budu ležet na břiše, dokud mi nebude překážet. Jinak totiž neusnu.. ![]()
@Emmicka2012 já ležela na břiše dokud to pupik dovolil, neboj nic se nestane ![]()
Já ležela na břiše až do porodu
dala jsem si pod sebe kojící polštář a bylo…nevím o tom, že by to bylo nebezpečné pro miminko. Kór takhle na začátku…
Já měla stejný problém
Ale neboj, ono si tělo řekne, ono to pak začalo být hrozně nepříjemný, přece jsem probděla pár nocí, protože mi na boku nešlo spát, ale na břiše to bolelo i se mi myslím zvedal žaludek… Teď už mám buben a mám takovou polohu na boku, horní nohu pokrčenou a přehozenou dopředu, takže jsem natočená trochu víc k matraci, bříško podložené poštářem a představuju si, že spím na břiše ![]()
Já ležim z poloviny na břiše ještě teď
Sice ne uplně jak bych ráda, ale jak vrazim peřinu mezi nohy, trochu podepřu pupek, tak jsem za chvíli v limbu
Joooo a jsem 32.týden ![]()