Lezou zoubky?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.1.25 15:47

Lezou zoubky??

Zdravím chtěla jsem se zeptat měl to někdo tak z vašich dětí dcera už to tak má druhý týden a přijde mi že se nic neděje, je to k nevydrženi hlavě večer nevíte jak dlouho to může trvat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
9.1.25 17:53

Všechno se to připravuje. Koukej ale nejdřív po spodních zubech, měli by rust první.
Jinak můžeš prostě mazat gelem. Znecitlivujici je calgel. Nebo můžeš dávat homeopatika Camilia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
9.1.25 17:55

Evidentně se horní jedničky chystají v nejbližší době prořezat.

Příspěvek upraven 09.01.25 v 17:58

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
9.1.25 17:55

@ALIPELI ty spodní jedničky jsou docela dobře vidět. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1818
9.1.25 21:22
@Velryba černá píše: Více

Aha…se mi nečetla jenom ta jedna fotka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.2.25 10:41

Ahoj holky, prosím malá už měsíc protivná, řekla bych že zoubky, dásně má momentálně takové. Má 6,5 měsíce, mléka vypije sotva 120, příkrmy normálně ji lžičkou, čaj pije. Slinta jak bernardýn, ale je strašně moc protivná. Mažu dásně, dávám kousatko, sem tam viburcol. Za jak dlouho myslíte, že když má takové dásně, můžou vylézt konečně ty zoubky? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.3.25 20:30

Lezou zuby ?

Ahoj jsem tu nová a taky prvorodička. Malá má za týden už 3m. Od včerejška byla taková uřvanà pořád jen plakala moc mi nechtěla ani jíst, posledni 2tydny hodně začala slintat, dnes jsem si všimla že má nateklé dásně a taky tam vidím něco jako prořezávání dásní je to možný? (Viz.foto)Ze skoro ve 3m ji začnou růst?
Jinak malá ma průjmy řídký, ma i zvýšenou teplotu.
Nevim jestli to jsou zoubky prosím poraďte :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
29.3.25 21:29
@Natt01.7 píše: Více

Jo, i podle příznaků by to být mohly
Zoubky můžou růst kdykoliv, jsou i výjimečně případy, kdy se miminko se zoubkem narodilo

Ale může to být i viroza a to co vidíš, je jenom příprava…ono je to u těch dětí takovy nevyzpytatelný

Dej paralenovy cipek nebo mazej dásně a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.3.25 10:09

@ALIPELI dekuju za odpověď, dnes je ma víc nateklé tak uvidíme. Myslíte ze bych raději mela jít k MUDr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
30.3.25 10:20
@Natt01.7 píše: Více

Jestli by se to nejlepšilo, tak třeba ve stredu/čtvrtek. Aby potvrdila, že je to k zubům. Ale jestli to je více nateklé, tak je to jasný.
Můžete zkusit ještě dávat homeopatiky Camilia, je to přímo na příznaky růstu zoubků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí