Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Dobry den,nastal problem libal jsem se s jednou slecnou, se kterou se da rict skoro chodim. Ale mam bohuzel po vydatnem libani opar, mame se videt do 2 dnu, jak to mam co nejvice uzdravit? Abysme se mohli libat, pripadne, co delat misto libani?
Treba ma opar taky ![]()
@Kriss Tina píše:
Nemáš to od ní?
no určitě ano, to je první, co mě napadlo
Líbala jsem se s ex i když měl opar a za těch 7 let jsem ho teda nikdy nedostala… opar jsem dosud nikdy neměla.
Vitamin B a herpesin krém, úplně se uzdravit nestihne, ale aspoň něco 😁
To jsem slyšel dva kluky v tramvaji.
„Včera sem potkal spolužačku a hele jakej mám vopar.“
@Anonymní píše:
Dobry den,nastal problem libal jsem se s jednou slecnou, se kterou se da rict skoro chodim. Ale mam bohuzel po vydatnem libani opar, mame se videt do 2 dnu, jak to mam co nejvice uzdravit? Abysme se mohli libat, pripadne, co delat misto libani?
Já používám Zovirax duo, čím dříve se namaže, tím lépe. Obvykle ho mám do dvou dnů pryč, pokud už není hodně „rozlezlý“. Mažu obvykle hned, jak začnu cítit svědění
V Dr. Max si kupte Herpes Care a mazat několikrát denně, podle stádia by to mohlo do 2 dní zmizet (moje zkušenost).
Dobry den,
nastal problem libal jsem se s jednou slecnou, se kterou se da rict skoro chodim. Ale mam bohuzel po vydatnem libani opar, mame se videt do 2 dnu, jak to mam co nejvice uzdravit? Abysme se mohli libat, pripadne, co delat misto libani?