Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
včera jsem nakousla téma bydlení v Ústí, Jablonci a Liberci. Na Ústí jsem dostala spoustu reakcí, díky
. Na Liberec a Jablonec nic…
Tak se chci zeptat:
Liberec a Jablonec nad Nisou
Jěště jednou moc díky ![]()
Ahoj, nežiju ani v Liberci, ani v Jablonci, takže pouze píšu názor; v Liberci bych nežila, pro mě je to moc velké a rušné místo, ale zase tam bude víc pracovních nabídek, kultury a škol. Osobně bych raději volila Jablonec, je to hezké město, taky jsou blízko hory. ![]()
Liberec je uzasnej. Mame tam vikendovy byt. V okoli hory, bezva na kolo a sport. Ve meste vse potrebne…ja to mesto miluju.
Ja jsem se z toho regionu odstehovala uz pred lety, ale vyznam se tam a mam tam rodinu… Liberec je super, pokud ti vyhovuje vetsi mesto, dobre pracovni nabidky ale drsne pocasi… hodne zima, hodne prsi, hodne snehu… v Jablonci je na muj vkus prilis mnoho opalenych spoluobcanu… ta me osobne jako tip - Turnov
Pomerne male klidne mesto, po dalnici za praci do Liberce ca 15-20 min… jen teda ceny bydleni jsou na malomesto pomerne vysoke ![]()
Znam Liberec i Jablonec docela dobre. Bydlela jsem v Jablonci asi rok. Na muj vkus je tam prilis opalenych spoluobcanu, po setmeni jsem se bala se sama nekde chodit do osamelych mist
Pracovnich prilezitosti tam moc neni, zalezi teda z jakeho jsi oboru. Ale jinak je to celkem pekne mesto a prehrada v lete na koupani je top
V Liberci jsem nikdy nebydlela, ale moc se mi tam libi. To uz je ale velke rusne mesto.
@Agrion Jo Turnov taky miluju, mesto myho detstvi ![]()
Do Liberce jsem jezdivala za praci, pekne mesto, pekne okoli.
Liberecko celé je úžasné. Kraj mého dětství a mládí, nyní jsem o 200km dál a stále teskním. Kdo má rád přírodu, kolo, koupání, turistiku, rozhledny a zároveň vymoženosti, které nabízí město: tj kina, obchoďáky, pro rodiny lékaři, školky a školy, služby, doprava atd…
Takže za mne ![]()
Přestěhovala jsem se do Liberce před mnoha lety a nikdy bych neměnila. Je tam všechno - dost pracovníci nabídek, nakupní centra,20 min autem na nákupy do Německe Zitavy, hodka autem do Prahy, SA bus tam jezdi každou pulhodinu.Ale hlavně nádherná příroda hned kousek za městem, dojedeš tramvaji na konečnou a jses na lyžích…par km do Jizerských hor, kde v lete krásne projizdíky na kole, super procházky a v zimě nadherně upravene trasy na bezky…Co více si přát??
Ziju v Liberci od narozeni, a bydlela jsem par let i v Jablonci, kde se mi v podstate libilo, bydleli jsme ve Msene u prehrady a tam je to opravdu vyborne pro rodiny, a klidne bych se tam vratila. Nicmene Lbc je moje srdcovka, a myslim, ze se tu da zit dobre. Bydleni je drazsi. Vyhnula bych se bydleni v Rochlicich, Gagarince, Frantiskove.
Dobry je Kraluv haj a okoli Stareho mesta.
Bydlím v Liberci město je to hezké, spoustu výhod tramvají az na sjezdovku spoustu zábavných věci pro děti dinopark lunapark babylon dětské venkovní koutky aqaupark iq landie: ) atd. Co me vyloženě štve, že mi po obchodních centrech zavřeli normální obchody s oblečením nedá se tu nic koupit jen same levne sunty jako hm orsay new yorker ca no prostě fuj hadry do koše. Takže já musím jezdit nakupovat do phy ![]()
Dále co je známé o liberečákách je ze se jen tak neskamaradi a jsou „jiny“ jakoby zamrzlý asi tím počasím
Mela jsem hodně problém najít si tu přátelé a vesměs pouze dva lidi se kterými se vidam jsou původem z LBC. Dále mi vadí že kazdej v Liberci snad poslouchá rádio Evropa 2 je to tu samej diskofil
a velká koncentrace smazek blízko do polska
Ale Ústí je snad ještě horší tam zase studují vs tam je cerno az hruza a žádnej pořádnej byt k sehnani, co vim od spoluzaku ![]()
Jablonec neznám
Jinak bydlení doporucujudoporučuju bydlení ruprechtice, staré město, kraluv haj
Vyhnout se vesci doubi centrum (na rybníku fugnerka) tam bohužel bydlím rochlice taky hruza
ale to proto ze zde pracuji ![]()
@aspagi prosim te a kolik ti je? Podle toho co pises, odhaduju tak na 20 max?
@marcellia píše:
@aspagi prosim te a kolik ti je? Podle toho co pises, odhaduju tak na 20 max?
Jaj ze to beres tak vážně nejsi liberecká? ![]()
@jkra píše:
Horni Hanychov hezky na bydleni.
Souhlas a asi i Ruprechtice ![]()