Líbí se mi sousedka v důchodu

618
27.9.23 20:09

....

Strašně mě vzrušuje sousedka kolem 60 let, která je svobodná ale stydím se promluvit s ní a pozvat ji na čaj. Mám obavy že mě bude považovat za úchyla zajdu a bude mi potom trapně. Jak na to mám jít abych s ní měl milenecký vztah a nečervenal se?

Kdyby jste byly svobodné paničky v důchodu a měli svobodného pohledného mladého souseda jak by jste se s nim seznámily a chtěli by jste se vůbec s ním seznámit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
604
27.9.23 20:22

A kolik ti je😀nevim, jestli bych v sedesati mela chut treba na dvacetiletyho zajice😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
27.9.23 20:25

A má psa? Pořiďte si ho taky a můžete spolu venčit pejsky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
27.9.23 20:26
@Jana1515 píše:
A kolik ti je😀nevim, jestli bych v sedesati mela chut treba na dvacetiletyho zajice😀 😀

kolem třiceti let. to je třeba ještě v pohodě věk. jo souhlasím že ve 20 letech je to už extrém. takže kdyby jsi měla třeba svobodného souseda třicátníka, tak by jsi ho sama pozvala na čaj nebo by jsi to nechala na něm?

Příspěvek upraven 27.09.23 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
27.9.23 20:26

Holky mrkněte na jeho další diskuze. Zralý na Chocholouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22405
27.9.23 20:27
@minimalismo píše:
Strašně mě vzrušuje sousedka kolem 60 let, která je svobodná ale stydím se promluvit s ní a pozvat ji na čaj. Mám obavy že mě bude považovat za úchyla zajdu a bude mi potom trapně. Jak na to mám jít abych s ní měl milenecký vztah a nečervenal se?Kdyby jste byly svobodné paničky v důchodu a měli svobodného pohledného mladého souseda jak by jste se s nim seznámily a chtěli by jste se vůbec s ním seznámit?

Jezismarja, to jsi zase ty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.9.23 20:27

Asi by hodně záleželo kolik by tomu mužovi bylo, určitě by v 60 ti nechtěla třeba 30 leteho :palec: každopádně zkusit se má vše a pokud to tak cítíte jdete do toho :palec: za zkoušku nic nedáte starší paní rádi vyjdou na kávu nebo čaj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.9.23 20:28
@minimalismo píše:
Strašně mě vzrušuje sousedka kolem 60 let, která je svobodná ale stydím se promluvit s ní a pozvat ji na čaj. Mám obavy že mě bude považovat za úchyla zajdu a bude mi potom trapně. Jak na to mám jít abych s ní měl milenecký vztah a nečervenal se?Kdyby jste byly svobodné paničky v důchodu a měli svobodného pohledného mladého souseda jak by jste se s nim seznámily a chtěli by jste se vůbec s ním seznámit?
:roll:
Najdi si radši vrstevnici.
Nebo tě žádná nechce?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
27.9.23 20:28
@Lu66 píše:

jooo neprud' pořád a aspon jednou mi porad' k tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
27.9.23 20:29
@topazio píše: :roll:
Nebo tě žádná nechce?

Tam hrozej děti, ty stojej peníze.

I když to pes taky, tak nevím, jestli jsem mu výše poradila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
27.9.23 20:29
@minimalismo píše:
kolem třiceti let. to je třeba ještě v pohodě věk. jo souhlasím že ve 20 letech je to už extrém. takže kdyby jsi měla třeba svobodného souseda třicátníka, tak by jsi ho sama pozvala na čaj nebo by jsi to nechala na něm?Příspěvek upraven 27.09.23 v 20:27

No to nevim😀 v sedesati tricatnika :lol: ja bohuzel? vsechny svoje partnery mam o deset a vic let mene..ale na kafe sem nikoho prvni nezvala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
27.9.23 20:30

Tak nedi 60leta, jako 60leta :mrgreen:
https://www.super.cz/…-v-soku.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.9.23 20:31
@Lu66 píše:

Já vím. On se nudí, tak tu trollí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
27.9.23 20:35
@topazio píše: :roll:
Nebo tě žádná nechce?

Hele kde mám hledat když nikam nechci chodit? Sociální sítě nemám a seznamovací aplikace jsou mi k ničemu, protože žiju v malém městě kde těch holek je málo a sousedka je výborná varianta jak si vzájemně spříjemnit čas. Dále moje vrstevnice budou chtít děti a vztah a ja to kategoricky odmítam, proto ženy v důchodu jsou na stejne vlně jako já co si chtějí užívat svobody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
27.9.23 20:38
@minimalismo píše:

ne :roll: Kolikrát mi napíše nějaký zajda na FB jako, že jsem MCBP a fakt děkuji nechci. Jednoho syna mám doma. ÚCHYLNÉ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová