Líbí se vám jméno Darina?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1653
16.12.13 10:11

Líbí se vám jméno Darina?

Tak už jsem byla rozhodnutá že naše druhá dcerka se bude jmenovat Darinka, ale najednou se to příteli nelíbí, po tom co jeho maminka řekla že je to moc tvrdý což mi mimochodem říká každý a že prý sice Darinka je hezký ale že až bude velká tak jí všichni budou říkat Darino a to se mu zdá moc ošklivý a navíc by měla R ve jméně i příjmení :roll: zatím jsem se nesetkala s nikým komu by se to jméno líbilo, prostě se to nikomu nelíbí! :roll: a já už fakt nevim :zed: přítel ted chce Vanesku jenže když máme doma Denisku :nevim: to se zas nelíbí mě, už to řešíme měsíc a nikam jsme nedospěli každý si stojíme zatim svym :lol: zkoušela jsem přemýšlet o jiných jménech ale prostě vždy zas skončim u Darinky :srdce: :mrgreen: opravdu je to jméno tak hrozné? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65298
16.12.13 10:13

Líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
16.12.13 10:13

Nelíbí se mi a je podle mě taky tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
16.12.13 10:14

Ne je to tvrdé a úplně nesnáším Rollinsovou, takže tohle jméno se mi příčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.12.13 10:14

Dejte třeba Fridolínu, vždyť je to vaše volba, ne? Já na ni nebudu volat ani Darino, ani Darinko.

Jméno bych nedala, ale to jen skrz osobní nesympatie k této osobě v reálným světe. A nikdy jsme jí neříkali „Darino“, to jen když jsme se o ní bavili bez ní, jí jsme říkali „Daro“ „Dari“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.12.13 10:15

Nelíbí, ale spolužačce jsme říkali Darčo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Nějaké jméno je moc tvrdé, nějaké moc pohádkové, každé má něco. Když se vám líbí, šup do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822

Mně se nelíbí. Ale nemusí jí nutně říkat v dospělosti Darino, třeba Darko, Dájo, lidi dokážou vymyslet všelijaké tvary :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
16.12.13 10:17

To jsem říkala taky, že jí budou říkat Daro, Dari a jo taky mi každý říká že si hned vybaví onu známou osobu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
16.12.13 10:19

@MarDen myslím že je zbytečné tady pátrat zda se nám to líbí, když se to nelíbí taťkovi. Předpokládám, že nedáš jméno, které se partnerovi nelíbí ;) Budete muset vymýšlet dál, podle mě je na holku strašná spousta krásných jmen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526

Znám takovou fenu (psa).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064

Mě se také moc nelíbí, ale je to tím, že jsme měli ve škole takovou divnou mohutnou Darinu. Říkali jí Darčo, což mi nepřijde tak hrozný, ale Darina je trošku jak na psa. Jestli se ti líbí tak bych to jméno dala. Nebudou tři ve třídě a když si ostatní zvyknou, že jméno patří k vaší holčičce, tak jim také nebude připadat tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379

@MarDen já znám jednu podobného jména, není Darina, ale Darja. To mi přijde hezčí, není to tak tvrdý a ty domácí varianty má podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.12.13 10:20

Nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.12.13 10:24

Když máte Denisku, líbilo by se mi jméno od D. Tedy - Darinka, proč ne? Ale taky klidně Daniela, je to moc hezké a elegantní jméno. Na tchýni bych sice moce nedala, ale chápu, že má také právo se vyjádřit, když Vaši maličkou bude taky oslovovat. Já mám Klárku, mojí mamince se to jméno taky zdálo tvrdé, ale pak si zvykla a s Klárkou je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze