Líbí se vám stále líbání s přítelem?

Anonymní
30.1.25 06:23

Líbí se vám stále líbání s přítelem?

Ahoj holky jak se cítíte ve vztahu co jste spolu několik let. Mam vztah skoro 4 roky a nebaví mě se líbat. Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
624
30.1.25 06:27

Jsme spolu 5 let a líbání pořád miluju. Manžel až takový fanoušek není :D naštěstí chape, že je to pro vztah důležité.
Samozřejmě to není jako na prvním rande s motýlky v břiše, ale spíš o nejake společné intimite, neznosti, blízkosti. Když jsme nemocni a máme sex bez líbání, ať se nenakazime, tak je to strašná nuda takhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
30.1.25 06:55

Jo líbáme si i po 32 letech. Asi to neni takový výcuc jako v 16, ale bez toho by to bylo divný. Hlavně je to hezke ve chvíli, kdy je cítit velká duševní blízkost. Nemam to až tak se sexem - ten zvladam klidne i bez líbání. Je to pro me proste intimita a něha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.1.25 07:32
@Anonymní píše: Více

Libi a snad i vic nez predtim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.25 07:35

Manžel líbání miluje, já nikoliv. Když jsem byla mladší, měla jsem líbání ráda, čím jsem starší, tím méně ho vyhledávám. Sex mám nejraději bez líbání :lol: Ale občas se s manželem líbáme, aby byl spokojený. Jinak pusu při příchodu/odchodu si dáváme denně, to se mi líbí. Vůbec nevím, čím to je, že se mi líbání nelíbí, manželem to není, nechtěla bych se líbat s nikým :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.25 07:43

My jsme spolu 7 let a aktuálně mi přijde, te už ho ani nemiluje. Asi nastara krize.. mám k němu odpor..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.25 07:49

S manželem si dáváme přes den spíš pusy. Líbání u nás vede k sexu a nadrženosti a to s 2 malými dětmi není to pravé. :lol:

• Citovat
  • Upravit
12893
30.1.25 08:23

Mne se to libi moc a chlapovi tez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
30.1.25 08:24

No ty jo, s odporem žít bych teda nechtěla. Stalo se nám už ve vztahu kde co, ale ani nevěra kupodivu nezpůsobila odpor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
30.1.25 08:25

Mně líbání nebaví a nebavilo mi ani na začátku vztahu. S jazykem mi to přijde nechutný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10321
30.1.25 09:17

Jako chlap tedy považuji líbání za významnou součást intimity. Asi by mi dost chybělo, kdyby ze vztahu vypadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
30.1.25 12:28

Řídím se podle aktuální nálady. Někdy bych se líbala s mužem pořád, mazlila, milovala, jindy mi stačí jenom pusa a kolikrát ani to ne. Muž by se se mnou líbal snad furt až mu někdy musím říct že chci prostor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí