Líbí se vám tvar jména Vítězslav?

Anonymní
5.4.16 19:52

Líbí se vám tvar Vítězslav?

Ahoj, moc se mi líbí jméno Vítek, ve všech možných tvarech. Ale nelíbí se mi v základu Vít a tedy je to i moc krátké k našemu příjmení. Tvar Vítek mi zase nepřijde vhodné pro dospělého muže, tak uvažujeme nad Vítězslavem. Jenom jsme se v okolí s moc pozitivními reakcemi nesetkali. Co myslíte, je to vážně nevhodné v téhle době? Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
5.4.16 19:54

Takhle, osobně bych toto jméno nedala, ALE pokud se vám líbí, tak ho dejte, je to jen a jen na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.4.16 19:55

Vhodné, nevhodné, na to se vykašli. Záleží na vás. A k prvnímu dotazu - ne, mě se to nelíbí. Ale je to vaše dítě a vaše rozhodnutí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.4.16 19:56

Nelíbí se mi. Dokonce znám jednu co pojmenovala svoje dítě Vítek a je mi ho fakt líto. Až se jednou půjde jako dospělý představovat. Asi bych volila Vít, líbí se mi a je to takové hodně univerzální jméno k příjmeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.16 19:58

@paola white jenže máme příjmení na 1 slabiku v mužském tvaru. Ale díky za názor =). Vítek bych právě taky nedala.

• Citovat
  • Upravit
21311
5.4.16 20:02

Nelíbí se mi to jméno v žádném tvaru, ale je to přeci vaše volba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.4.16 20:03

Vítek Se mi moc líbí.
Vítězslav vůbec. Nedala bych, přijde mi to jméno pro krále za stare doby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.4.16 20:03
@Anonymní píše:
@paola white jenže máme příjmení na 1 slabiku v mužském tvaru. Ale díky za názor =). Vítek bych právě taky nedala.

aha tak to by opravdu bylo asi krátký. Hele ale nenech si od nikoho do výběru kecat. Sto lidí, sto chutí. Pokud se líbí tobě a manželovi tak máte vyhráno.

My vybrali pro druhé mimčo jméno Theodor. No a taky všichni pindali. Když jsem mámě volala, kontrakce po 3 minutách a ona mi do telefonu řekla že doufá že to bude holka protože toho Theodora nechce, tak jsem měla chuť zabíjet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
5.4.16 20:04

Neorhrané, jděte do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
5.4.16 20:04

Znám muže ve všech třech variantách. Vítka znám už od dětství, takže mi to nepřijde tak divné ani teď, kdy je dávno dospělý, ale kdybych se s ním setkala někde na jednání nebo tak, divné by mi to asi přišlo. Vítězslava máme v práci. Je to mladý pohledný muž a to jméno mi k němu moc nesedí. Je to jak na dědka. Vít byl můj učitel dějepisu. K němu to jméno sedlo, přijde mi jako nejlepší varianta, ale pokud máte jednoslabičné příjmení, znělo by to divně. V tom případě asi ten Vítězslav, ale se sebezapřením :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.4.16 20:10

@paola white tak tohle chápu. Kdyz jsem našim řekla, ze čekáme kluka a bude to Eduard, tak mi máma řekla, ze pokud to myslim vazne, tak ji kluk nezajímá a doufá v holčičku (načež mi zkritizovala i holcici jméno, které mam v záloze, kdyby se dr seknul) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
5.4.16 20:11

Nelíbí… Vítek mi příjde i pro dospělého v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.4.16 20:12

Je to zajímavé, ale nechtěla bych být dítětem s tímto jménem :think: Vít je nejlepší varianta..jaké máte příjmení? napiš ho, jsi anonymní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
5.4.16 20:15

Vítězslav je pěkné, bude vynikat aniž byste museli dávat nějakou ptákovinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
5.4.16 20:18

Nelibi vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie